Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

У сусрет противнику – Трабзон

Фудбалери Црвене звезде ће сутра од 21 час на стадиону „Рајко Митић“ дочекати екипу Трабзона, у оквиру петог кола групне фазе Лиге Европе.

МЕЂУСОБНИ СУСРЕТИ

Наш тим се у својој богатој историји само једном састао са екипом Трабзона, на гостујућем терену. Било је то 15. септембра ове године, у оквиру другог кола групне фазе другог по јачини фудбалског клупског такмичења у Европи. Тада је турски тим славио резултатом 2:1, головима Хамшика и Трезегеа, док је једини стрелац за црвено-беле био Вељко Николић.

БУДИТЕ УЗ ЗВЕЗДУ

Карте за утакмицу Црвене звезде и Трабзона су у продаји. На благајнама нашег стадиона, улазнице ће се продавати данас до 19 часова, као и у четвртак, на дан утакмице од 12 часова па до почетка сусрета. Карте су у продаји и онлајн, путем следећег линка: https://crvenazvezda.iticket.rs/sr/tickets.html, а цене су:

Север и југ – 1200 динара

Исток – 2200 динара

Запад – 2800 динара

ВИП Запад – 5000 динара

ВИП 1 и ВИП 2 – 12000 динара

ВИП Галерија – 15000 динара

5 Звездиних звезда – 25000 динара

Сви навијачи који неће бити у прилици да уживо посматрају меч између Црвене звезде и Трабзона на стадиону “Рајко Митић”, ће моћи да прате меч преко нашег студијског програма на Звезда ТВ-у. Такође, пренос утакмице је доступан на каналу Арена 1 Премиум од 21 час.

Уколико нисте у прилици да пратите видео пренос уживо, можете бити уз наше фудбалере и на Звездиној апликацији, путем текстуалног преноса на нашем Меч центру, који је активан на свакој утакмици, из минута у минут, као и на званичном Твитер налогу нашег клуба.

ФОРМЕ ЕКИПА

Црвена звезда заузима прву позицију у националном шампионату, са 41 освојеним бодом после 15 одиграних мечева. Изабраници Милоша Милојевића негују нападачки стил игре, што потврђује и гол разлика 42:6. У последњем мечу у оквиру домаћег првенства, црвено-бели су на тешком гостовању били бољи од нишког Радничког резултатом 1:2. Потпуни херој у редовима наше екипе био је маестрални Александар Пешић, који је поготком у самом финишу меча донео победу нашем клубу. Када је реч о Лиги Европе, изабраници Милоша Милојевића имају три освојена бода и тренутно се налазе на четвртој позицији групе Х.

У оквиру турског шампионата, Трабзон је трећепласирани тим, са 21 освојеним бодом, два мање од првопласираног Фенербахчеа. У последњем колу, екипа коју предводи Абдулах Авчи је на домаћем терену савладала Сивас резултатом 1:0, а једини погодак био је дело искусног Марека Хамшика. Када је реч о Лиги Европе, Трабзон је другопласирани тим у групи Х, са шест освојених бодова. Турски тим је забележио две победе и два пораза, уз укупну гол разлику 9:7.

НАЈБОЉИ ПРОТИВНИЧКИ ИГРАЧИ

Екипа Трабзона често наступа у различитим формацијама, обично са једним најистуренијим нападачем, у формацији 4-1-4-1 . Место међу стативама резервисано је за искусног Угурчана Чакира, док је његова замена момак рођен 2001. године – Мухамет Таха. На месту десног бека најстандарднији је искусни дански интернационалац Јенс Стригер Ларсен, док уз леву аут линију најчешће делује млади Ерен Елмали. Штоперски тандем чине искусни шпанац Марк Бартра и бразилац Виктор Уго. У везном реду најчешће комбинују некадашњи фудбалер Евертона – Жан Филип Гбамин и искусни Марек Хамшик, а уз њих су ту и Анастасиос Бакасетас, Енис Барди, који може да покрије и крилне позиције. У нападачкој линији су стандардни египатски репрезентативац Махмуд Хасан, позатији као Трезеге, као и искусни Макси Гомез, који обично наступа као најистуренији. Његова замена или додатна алтернатива у нападу јесте центарфор који је променио много француских клубова у каријери – Умут Бозок, а ту је и Ђанини.

СУДИЈЕ МЕЧА

Главни судија: Жоао Пињеиро.

Први помоћник: Бруно Хесус.

Други помоћник: Лућијано Маја.

Четврти судија: Бруно Хозе Коста.

ВАР: Марко Гуида.

АВАР: Фабио Мареска.

ОСТАЛИ МЕЧЕВИ

-18:45 Фенербахче – Рен

-18:45 Лудогорец – Бетис

-18:45 Унион Берлин – Брага

-18:45 Лацио – Мидтјиланд

-18:45 ПСВ – Арсенал

-18:45 Цирих – Бодо Глимт

-18:45 АЕК Ларнака – Динамо Кијев

-18:45 Малме – Ројал Унион

The post У сусрет противнику – Трабзон appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment