Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојка

Павличевић: Важно је било да се покажемо у најбољем светлу

Ратко Павличевић, тренер Црвене звезде имао је разлога за задовољство после победе против Партизана. Одиграле су наше одбојкашице сигурно и заслужено стигле до тријумфа.

За нас врло важна утакмица, с обзиром да је прва у сезони лигашка. Било нам је битно да се после утакмице у Купу Србије покажемо у најбољем светлу и одржимо добар ритам. Желели смо да покажемо да смо кадри да и у тешким ситуацијама излазимо као победници – рекао је Ратко Павличевић, тренер Партизана.

Осврнуо се потом тренер црвено-белих одбојкашица и на оно што следи у наредном периоду.

Честитао бих Партизану, али и мојој екипи на борбеној утакмици. Оно што је битно, целу утакмицу смо одиграли у даху и без много осцилација. Најбитније је да се припремимо за наредну утакмицу коју играмо у Европи. Пред нама је доста утакмица, биће нам потребна енергија, али девојке су спремне за све изазове – рекао је Ратко Павличевић, тренер Црвене звезде.

Ана Живојиновић, предводила је црвено-беле девојке до још једне убедљиве победе.

Имали смо мали пех прошле недеље да смо изгубили  Суперкуп, могу рећи да смо задовољни како смо одиграли против Партизана. Честитала бих девојкама на залагању и целом нашем тимом што смо победом у дербију отворили сезону. Надамо се сви да је ово само један леп почетак успешне сезоне. Идемо из утакмице у утакмице, планови су нам велики. На нашу жалост један трофеј смо изгубиле, али то је спорт. Морамо даље, даћемо све од себе да остваримо што бољи резултат у Европи – закључила је Ана Живојиновић.

The post Павличевић: Важно је било да се покажемо у најбољем светлу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment