Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Тријумф омладинаца у Бачкој Тополи

Јуниори Црвене звезде су савладали ТСЦ на гостујућем терену резултатом 1:2 у оквиру 10. кола Омладинске лиге Србије. Екипа Зорана Рендулића је до победе и важна три бода стигла головима Стефана Миладиновића и Луке Лечића.

ТСЦ – Црвена звезда 1:2 (0:0)

Стадион: “Академија ТСЦ”.

Судија: Стефан Јекнић.

Стрелци: Лукић у 55. минуту за ТСЦ, а С. Миладиновић у 48. и Лечић у 73. минуту за Црвену звезду.

Жути картони: Бошњак (ТСЦ), Мајсторовић, Недељковић (Црвена звезда).

ТСЦ: Војводић, Обрадиновић, Крсмановић, Крпић, Бошњак, Павловић, Прерадов (од 82. Терзић), Фусеини, Лукић, Милосавић (од 82. Аранђеловић), Скробања.

Црвена звезда: Маринковић, Недељковић, Лећић, Видојевић, Марић (од 57. Граоња), Ђурић (од 61. Радоњић), Мајсторовић, Брајић (од 46. С. Миладиновић), Пиргић, Стојсављевић (од 75. Матић), Ивић (од 75. Бошковић).

На самом старту оба тима су играла веома чврство, а уводни део меча смо испратили без превише узбуђења. Прву озбиљну шансу за нашу екипу видели смо у 25. минуту. Одлично су комбиновали Стојсављевић и Пиргић на левом боку, а потом је перфектном лоптом испод “лакта” Пиргић “избацио” Ивића који је шутирао искоса, али његов ударац је прошао поред десне стативе гола домаће екипе.

Наставили су фудбалери Зорана Рендулића да плене кроз посед, а након прекида у 35. минуту су поново озбиљније запретили. Брајић је извео слободан ударац, а после гужве у шеснаестерцу противника најбоље се снашао Марић. Међутим, оштар ударац левог бека наше екипе је непосредно пред гол линију зауставио дефанзивац домаћих. Играо се 41. минут, а овога пута Брајић је извео корнер. Одличан центаршут на другу стативу искористио је Видојевић који је шутирао главом, али упркос сјајном покушају Војводић је рефлексно ногом успео да интервенише.

Добра игра Звезде у првих 45 минута крунисана је голом на старту другог полувремена. Ивић је искористио одличан дубински пас у 48. минуту и лако прошао штопера домаћих, а онда у ситуацији један на један са голманом екипе ТСЦ одиграо пас за Миладиновића коме није било тешко да погоди мрежу са неколико метара за предност Црвене звезде. ТСЦ је успео у 55. минуту да изједначи резултат, а стрелац је био Лукић.

После само два минута ударац са дистанце опробао је Лазар Ђурић, али није био прецизан. Црвено-бели су поново дошли до предности у 73. минуту меча и то на спектакуларан начин. Лечић је прихватио лопту на 20 метара од гола ривала, а потом сјајним волеј ударцем послао неодбрањив шут према голу ривала за коначних 1:2 и важна три бода наше омладинске селекције у борби за одбрану титуле.

The post Тријумф омладинаца у Бачкој Тополи appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment