Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда дочекује ПАО – пуна хала је мотив, додатна енергија и предност

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у четвртак екипу Панатинаикоса у евролигашкој премијери у Београду у такмичарској сезони 2022-2023.

Меч се игра у хали „Александар Николић“ од 19 часова, а карте за ову утакмицу пуштене су у продају у среду од 10 часова. За сада одзив навијача је изванредан и нема сумње да ће екипа Црвене звезде имати изузетно бројну и гласну подршку против старог ривала са којим игра утакмице у Евролиги готово целу деценију.

Црвена звезда је након уводног пораза против актуелног првака Европе Анадолу Ефеса у коме је био знатно конкурентнијианего што то говори резултат, одиграла чврсту утакмицу против Будућности и без готово 2/3 спољне линије (Марковић, Недовић и Добрић) забележила изузетно важну победу која представља добар увод за евро премијеру у Београду.

Тренер Владимир Јовановић и даље има проблема са повредама играча, а коначан састав за Панатинаикос биће познат непосредно пред почетак меча:

Оно што сигурно интересује навијаче, а и нас у стручном штабу, јесте да ли ћемо сутра имати ког играча више на располагању. То ћемо знати сутра. Мислим да ће бар један од ове тројице који нису играли бити у могућности да нам помогне. Који? За то ћемо морати да сачекамо сутра ујутру. Што се тиче свега осталог, ми се спремамо максимално, колико смо имали времена за опоравак, тренинг. Знамо Панатиниакос, шта играју, знам да је то скуп одличних играча и да они, као и ми, имају проблем са повредама, али да су направљени да праве добре резултате. У серији су од два пораза, али то може да буде и једна ствар која може да им иде на руку, у смислу мотивације и реакције. Ми ћемо дати све од себе да одиграмо добру утакмицу, да одиграмо са великом енергијом и да пружимо свој максимум – рекао је Јовановић који је додао да пуна хала представља мотив више:

Сигурно ће нам бити мотив више, за целу екипу, посебно млађе играче. Позивам наше навијаче да испуне Пионир и дају нам подршку која је неопходна у оваквој ситуацији – закључио је први тренер црвено-белих.

Стефан Лазаревић: – Отварамо сезону пред нашим навијачима, играмо на домаћем терену који знамо шта доноси, енергију и предност. Противник нам је познат, спремамо се за утакмицу, гледали смо снимке, али од првог минута примарно је испуњавање задатака и договора који направимо пре утакмице. Идемо минут по минут, корак по корак па ћемо видети у ком смеру иде меч. Оно што је важно – фокус мора бити максималан од првог минута. Понављам, Познајемо се, имају проблем са организаторима игре нема Нејта Волтерса, Парис Ли је једини класичан плејмејкер, али имају изузетно квалитетне замене – рекао је Лазаревић.

Карте за утакмицу 2.кола Евролиге Црвена звезда – Панатинаикос у продаји су од среде – све информације можете пронаћи на следећем линку.

КК Црвена звезда мтс апелује на све који долазе у дворану у четвртак увече да крену ка хали нешто раније због контрола на свим улазима хале.

Дођите, пружите подршку црвено-белима како би у новој сезони стартовали победом!

The post Црвена звезда дочекује ПАО – пуна хала је мотив, додатна енергија и предност appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment