Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездаши на каљењу – Глишић поново у мету

Укупно четири од осам фудбалера Црвене звезде који се кале на позајмицама су забележили наступ у викенду за нама, а поново се у центру пажње нашао десни бек Никола Глишић, који је наставио у голгетерском ритму и тако уписао други узастопни погодак.

Провео је Глишић на терену 90 минута у победи против екипе Вршца резултатом 4:2, а поготком у 87. минуту дао је велики допринос у победи његове екипе, чиме је ИМТ остао на првој позицији Прве лиге Србије. Са друге стране, Александар Лукић је на терену провео једно полувреме, односно 45 минута и пружио још једно сјајно издање.

Читаву утакмицу је одиграо и талентовани дефанзивац Андреј Ђурић, који је поново био важан шраф у екипи Домжала. Словеначка екипа је ремизирала са Табор Сежаном резултатом 1:1. Брзоноги Андрија Радуловић је био један од најистакнутијих на терену у ремију његове Младости ГАТ против Колубаре резултатом 0:0 и на терену провео такође 90 минута.

У викенду за нама, минуте нису забележили Гордић, Лучић, Бабић који нису улазили са клупе, као ни Петар Станић, који није наступио против Црвене звезде.

ЗВЕЗДАШИ НА КАЉЕЊУ:

Милош Гордић (АЕК Ларнака) – без наступа

Никола Глишић (ИМТ) – 90 минута и гол у победи над Вршцем 4:2

Александар Лукић (ИМТ) – 45 минута у победи над Вршцем 4:2

Андреј Ђурић (Домжале) – 90 минута у ремију са Табор Сежаном 1:1

Петар Станић (Спартак) – без наступа

Владимир Лучић (Чукарички) – без наступа

Андрија Радуловић (Младост ГАТ) – 90 минута у ремију са Колубаром 0:0

Илија Бабић (Младост ГАТ) – без наступа

The post Звездаши на каљењу – Глишић поново у мету appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment