Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездини бисери – Пионирима важни бодови, петлићи бројали до 12

Омладинске селекције Црвене звезде су и овог викенда имале такмичарске обавезе, а тријумф пионира на гостовању Чукаричком од 1:3, као и убедљиви петлићи који су са 12:0 савладали Олимпик, дефинитивно су обележили дане за нама.

Омладинска селекција је поражена од вечитог ривала резултатом 1:3, а једини погодак на мечу за наш тим дело је талентованог Јована Мијатовића који је то учинио веома ефектно – „маказицама“. Јуниорска селекција Графичара славила је на гостовању новобеоградском Радничком 0:2, а голгетерску серију наставио је талентовани Милан Бајић, да би победу поготком потписао Борис Цветковић.

Вечити дерби у кадетској селекцији је одложен, али су Графоси били врло убедљиви на гостовању. Резултат је био 0:4, а уз два поготка Ирфана Кахровића, расположени за голове били су Никола Гачић и Џош Такер.

Наш развојни тим је ремизирао на мечу са Инђијом у оквиру 13. кола Прва лига Србије резултатом 1:1, а једини гол на утакмици за Графичар постигао је Милош Стојчев.

Млађи омладинци: Синђелић – Графичар 2:0 (-)

Млађи кадети: Телеоптик – Црвена звезда 0:1 (Тошић); Графичар – Вождовац 0:5 (-)

Пионири: Чукарички – Црвена звезда 1:3 (Костов, Костов, Штулић); Телеоптик – Графичар 2:1 (Јевђић)

Млађи пионири: Трудбеник – Црвена звезда 1:5 (Чукић, Чукић, Типшин, Видић, Анокић); Графичар – 011 7:0 (Угрица, Угрица, Божић, Пјановић, Петројевић, Радић, Радонић)

Петлићи: Црвена звезда – Олимпик 12:0 (Радојевић, Радојевић, Радојевић, Радојевић, Арсенијевић, Арсенијевић, Југовић, Југовић, Рајић, Рајић, Обрадиновић, Петровић); Графичар – Душановац 3:1 (Банковић, Тривуновић, Берић).

The post Звездини бисери – Пионирима важни бодови, петлићи бројали до 12 appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment