Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Najava prenosa i raspored utakmica mlađih kategorija

Nova sezona je uveliko startovala za sve selekcije u Zvezdinoj fudbalskoj akademiji, pa nas tako predstojećeg vikenda očekuje 12 takmičarskih mečeva, a utakmice omladinske i kadetske selekcije Crvene zvezde, kao i seniora Grafičara, bićete u prilici da ispratite uživo na Zvezda TV-u, kao i na istoimenom Jutjub kanalu.

Juniori Crvene zvezde su se pobedom protiv IMT-a u prethodnom kolu rezultatom 6:0 vratili na pobednički kolosek, a već u petak od 10 časova očekuje ih novi izazov, kada će gostovati Brodarcu. Krilni napadač našeg tima Stefan Miladinović je istakao da je raspored izuzetno težak, ali i napomenuo da je ekipa spremna za sve prepreke.

U petak nas očekuje teško gostovanje, što će biti prava uvertira za Ligu šampiona. Ipak, mislima smo okrenuti samo ka Brodarcu i dajemo sve od sebe da se što bolje pripremimo za taj meč. Vredno radimo i idemo korak po korak. Uvek je nezgodno igrati na Starom sajmištu, ali mi smo Crvena zvezda i idemo na pobedu. Očekujem pravu takmičarsku utakmicu i naravno nova tri boda – rekao je Miladinović.

Maksimalan učinak je ostvarila kadetska selekcija našeg kluba, s obzirom da su u dosadašnjih pet odigranih kola izabranici Slađana Nikolića upisali svih pet pobeda i potpuno zasluženo zauzimaju prvu poziciju u šampionatu. Novi izazov ih očekuje u nedelju od 10 časova, kada će kao i naši omladinci, gostovati ekipi Brodarca. Neizostavni „šraf“ u ekipi crveno-belih je talentovani Andrej Petrović, koji je optimista pred ovaj duel.

Za sada sve funkcioniše odlično. Ostvarili smo pet uzastopnih pobeda i zasluženo smo prvi. U nedelju nas čeka gostovanje ekipi Brodarca i nadam se da ćemo nastaviti pobednički niz. Ove nedelje nismo bili svi na okupu zbog reprezentativnih obaveza, ali nadam se da nas to neće sprečiti u osvajanju nova tri boda – zaključio je Petrović.

RASPORED UTAKMICA:

Petak, 10 časova, omladinci – Brodarac – Crvena zvezda ZVEZDA TV

Subota, 9 časova, mlađi pioniri – Grafičar – Radnički Novi Beograd
Subota, 11 časova, mlađi kadeti – Crvena zvezda – Ole
Subota, 11 časova, pioniri – Ole – Grafičar
Subota, 12 časova, mlađi omladinci – Lokomotiva – Grafičar
Subota, 16 časova i 30 minuta, PLS – Grafičar – Trajal ZVEZDA TV
Subota, 19 časova, petlići – Crvena zvezda – 011

Nedelja, 10 časova, kadeti – Brodarac – Crvena zvezda ZVEZDA TV
Nedelja, 10 časova i 30 minuta, pioniri – 011 – Crvena zvezda
Nedelja, 11 časova, mlađi kadeti – Partizan – Grafičar
Nedelja, 13 časova, omladinci – Grafičar – Napredak
Nedelja, 15 časova, kadeti – Grafičar – Napredak

The post Najava prenosa i raspored utakmica mlađih kategorija appeared first on SD Crvena zvezda.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment