Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Sa barjakom na Monako da napravimo još bolju koreografiju

Fudbalere Crvene zvezde u četvrtak od 21 čas očekuje utakmica 1. kola grupne faze Lige Evrope protiv Monaka na stadionu „Rajko Mitić“, a kako bi naš stadion izgledao spektakularno za ovaj meč i atmosfera bila jedna od onih za pamćenje klub je odlučio da ponovo pokrene akciju sa barjacima koja je na proslavi 33. titule oduševila zvezdašku javnost.

Navijači Crvene zvezde su na proslavi titule pokazali da je Crvena zvezda jedna velika porodica i uključili se u sjajnu akciju uz pomoć koje je popularna Marakana izgledala veličanstveno. Kako bismo naš klub još jednom predstavili u najboljem mogućem svetlu, poslali prelepu sliku u Evropu, ali i na pravi način bodrili crveno-bele na evropskoj premijeri u grupnoj fazi Lige Evrope u prodaju su pušteni Zvezdini barjaci koji će činiti centralni deo koreografije za taj duel.

Barjaci će se prodavati u Red Star šopu do početka utakmice po ceni 1000 dinara, kao i na punktovima oko stadiona na dan meča sa Monakom. Rekviziti su izrađeni po motivima Crvene zvezde, prednjače boje našeg kluba, a na određenim barjacima nalaze se i motivi glavnog grada Beograda, kao i godina nastanka kluba čiji stadion nosi ime „Rajko Mitić“.

Pozivamo sve navijače Crvene zvezde da na vreme kupe svoj barjak, ali i zvezdaše koji su svoj rekvizit obezbedili prošle sezone, da ponesu crveno-beli barjak na utakmicu kako bi bili deo još jednog spektakla u režiji našeg kluba.

The post Sa barjakom na Monako da napravimo još bolju koreografiju appeared first on SD Crvena zvezda.

Текст на сајту СД

Повезане вести

7 comments

Dragan сеп 5, 2022 at 23:39

Ovaj trener je čista glupost.

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 6, 2022 at 16:22

zamisli da bayern počne prvenstvo bez desnog beka(gobelja nije ni bek a kamoli igrač,stanković je još gori),pa još dovede za trenera negog koji je trenirao u pionirima bayerna..pa to je takva sprdnja i srozavanje kluba da smo dno dna

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 5, 2022 at 19:32

KAKAV BARJAK BRE KAKVI BAKRAČI GLEDAJTE DA PARKIRAMO AUTOBUS DA NAM NA MARI NE DAJU 10 KOMADA

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 5, 2022 at 19:31

Istorija – Novi Pazar je novi lider Superlige!Sad mu i Zvezda gleda u leđa, i to baš pred derbi u sledećem kolu.DA LI JE BAR MALO SRAMOTA TERZINJA..MISLIM DA NIJE ZBOG NJEGOVIH DŽEPOVA OD UGOVORA

Reply
Dragan сеп 6, 2022 at 11:44

Doveli trenera koga mogu da razvlače kako hoću, zarad svojih interesa. Tragedija.

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 6, 2022 at 16:20

ma cirkus smo od kluba..zamisli ozbiljan klub da nema desnog beka,zadnjeg veznog..gde se ne moze ugraditi u ugovor terza taj se igrač ne dovodi

Reply
Dragan сеп 6, 2022 at 21:51

Zato na svakoj, ali svakoj utakmici ulazi u igru Ibrahim, koji na 6 utakmica nije uspeo loptu tri puta da doda nekome, a izgubio 33 lopte, niti ijedan centarsut, niti ijedan udarac na gol, a ŠPIC..!!??

Reply

Leave a Comment