Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Šestica Zvezdinih juniora

Omladinci Crvene zvezde ubedljivo su savladali IMT sa 6:0 na terenima Omladinske škole našeg kluba u okviru petog kola domaćeg šampionata. Golove za crveno-bele postigli su Mateja Radonjić, Aleksandar Kahvić, Bratislav Marić, Aleksej Vukičević, Boris Matić i Ivan Nikčević.

Crvena zvezda – IMT 6:0 (1:0)

Stadion: “Tereni Omladinske škole FK Crvena zvezda”.

Sudija: Danilo Jerenić.

Strelci: Radonjić u 40, Kahvić u 53, Marić u 58, Vukičević u 73, Matić u 78. i Nikčević u 90. minutu.

Crvena zvezda: J. Miladinović, Matić, Lečić, Vidojević, Marić, Majstorović (od 59. Vukičević), Radonjić, Pirgić (od 51. Nedeljković), S. Miladinović (od 46. Cvetković), Stojsavljević (od 59. Bošković), Kahvić (od 59 Nikčević).

IMT: Vojvodić, Veljović, Beković, Tešanović (od 46. Đorđević), Maduba, Stevanović, Vasić, Vukić, Despenić (od 46. Živković), Princ (od 46. Nikolić), Čarls (od 46. Popović).

Već u četvrtom minutu Zvezda je zapretila preko Stefana Miladinovića koji je snažno šutirao sa distance, ali je Vojvodić uspeo da skrene loptu u korner. Napadali su fudbaleri Zorana Rendulića i bili opasni preko raspoloženih Kahvića, Radonjića i Pirgića, međutim prvi pogodak videli smo tek u finišu prvog poluvremena. U 40. minutu grešku gostiju na sredini terena naši fudbaleri su pretvorili u pogodak kada je na asistenciju Stefana Miladinovića volej udarcem Mateja Radonjić “zakucao” loptu u mrežu protivnika.

U nastavku utakmice videli smo čak pet golova, a za 2:0 pogodio je Aleksandar Kahvić glavom, posle odličnog centaršuta Bratislava Marića. Posle samo pet minuta u listu strelaca upisao se i Marić. Uigrana akcija iz prekida gde je lopta na drugoj stativi bila namenjena za našeg levog beka kome nije bilo teško da je sprovede u mrežu. Igrao se 73. minut kada je Aleksej Vukičević pogodio snažnim i preciznim udarcem unutar šesnaesterca na asistenciju Luke Boškovića, a ubrzo je u 78. minutu i Boris Matić povećao na 5:0 nakon odbitka i odbrane golmana ekipe sa Novog Beograda. Konačan rezultat postavio je Ivan Nikčević nakon sjajne tranzicije i proigravanja Luke Boškovića.

The post Šestica Zvezdinih juniora appeared first on SD Crvena zvezda.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment