Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Filipović: Džaja je primer legende!

Dragan Džajić proslavlja 60 godina rada u Crvenoj zvezdi, a povodom prelepog jubileja treće Zvezdine zvezde govorio je proslavljeni golgeter našeg kluba – Zoran Filipović koji je iskazao ogromno zadovoljstvo i čestitao nekadašnjem saigraču.

Svi znaju ko je Dragan Džajić, na Balkanu, Evropi i u svetu. Činjenica je da klub kao što je Crvena zvezda, pa i mnogi evropski i svetski imaju takvu legendu. Džaja je primer jedne legende i to treba poštovati. Jako mi je drago što je klub Crvena zvezda organizovao ovo veliko priznanje, sasvim zasluženo – počeo je Filipović.

Raduje nekadašnjeg centarfora Crvene zvezde što su se povodom prelepog događaja okupili bivši i proslavljeni igrači našeg kluba.

– Lepo je videti Zvezdinu familiju, bivše igrače koji su dosta doneli radosti klubu, mnogo manje tuge. Generacija sa Džajom i one starije su doprinele da Zvezda bude veliki klub. Dobro je što smo večeras svi zajedno na okupu, da popričamo i uživamo.

Dragan Džajić ostavio je nezaboravne uspomene na Zorana Filipovića koji je sa velikom emocijom govorio kakva sećanja gaji prema legendi kakva je Džaja.

Sećam se njegovih centaršuteva i same saradnje na terenu. Bio sam klinac kada sam došao u Crvenu zvezdu. Džaja je sjajnom levom nogom i centaršutevima dominirao, a imao sam taj osećaj i kvalitet da dajem dosta golova glavom. I danas se našalim sa Džajom da me boli glava od centaršuteva i lopti, ali veoma je lepo bilo vreme kada smo igrali zajedno. Lepa sećanja su ostala – zaključio je Filipović.

The post Filipović: Džaja je primer legende! appeared first on SD Crvena zvezda.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment