Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Сезонске у продаји до петка

Сезонске улазнице за актуелну такмичарску годину коју је Црвена звезда почела импозантно са три остварена тријумфа биће у продаји до петка – 29. јула. Звездаши знају да препознају моменат и због тога смо сигурни да ће сви они који се још увек нису обезбедили када је реч о годишњим улазницама, учинити то што пре, јер испред нас је једна од најважнијих сезона у историји клуба.

Три утакмице – три победе и гол разлика 11:1. Рекло би се да су изабраници Дејана Станковића нашпановани за све изазове који их очекују у сезони која је историјска и једна од најважнијих у историји клуба, јер првак Србије иде директно у Лигу шампиона. То је теоретски друга Лига шампиона коју би могли да обезбедимо ове године, а када је реч о првој, она се „ломи“, сад у августу, месецу који следи, где ће нам наредни ривал бити бољи из двомеча Пјуник – Диделанж. Ипак, први изазов је Радник у петак од 21 час.

Подршка са трибина је од драгоценог значаја, на оба фронта. А поседовање сезонске карте је ипак нешто више, посебно, породична традиција. У породици мислимо једни на друге, због тога смо за сезонце обезбедили и различите бенефите:

1. Резервисано место
2. Сезонске карте важе за оба кола квалификација за УЕФА такмичења
3. Право прече куповине пакета групне фазе УЕФА такмичења са попустом од 30 %
4. Право прече куповине карата за пролећну сезону УЕФА такмичења
5. Нижа цена наредне сезоне
6. Приоритет при мањем капацитету

И не само то, припремили смо вам и наградну игру, у којој ће срећни сезонац имати ту част и привилегију да иде са Црвеном звездом на прво европско гостовање – 9. августа, и са собом поведе особу по избору. Срећног победника, извлачиће наши првотимци.

Тако да, уколико још увек нисте постали сезонац клуба за који дишете, то можете да учините онлајн и да само уз неколико кликова докажете приврженост црвено-белиј бојама: https://crvenazvezda.iticket.rs/scc/sezonska-ulaznica-2022-2023/packages-405384.html или у Сервису за чланство.

The post Сезонске у продаји до петка appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment