Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Станковић: Захтевна утакмица и важни бодови

Фудбалери Црвене звезде савладали су Младост у Лучанима резултатом 1:2 у оквиру трећег кола Суперлиге Србије. Изузетно тешка и захтевна утакмица је иза пулена Дејана Станковића који су освојили важна три бода.

Захтевна утакмица са доста фаулова, прекида, специфичне игре екипе Младости која иде по целом на терену и игра 1 на 1. То је било мало фрустрирајуће за наше момке у везном реду, али смо успели да издржимо, контролишемо игру, будемо мирни и дођемо до два гола. Јефтино смо примили гол. Не смемо да дозвољавамо да се противник враћа у „живе“, да имају после тога још корнер, два, из којих могу да нас изненаде, те да у утакмици коју смо држали под контролом – изгубимо бодове. Било је добрих ствари, али и оних које морају да буду боље. Односом и циљом сам задовољан – освојена су три бода. Не може свака утакмица да се добије са два, три, четири гола разлике, иако смо имали наше шансе у другом полувремену, али сам задовољан. Идемо даље, следи Радник, потом Европа и полако хватамо залет за оно што нас чека – рекао је Станковић.

Честитао је Мистер младом Митровићу првенац у дресу Црвене звезде.

То је само првенац, честитам му на томе, али га очекује дуг пут. Мора на свакој утакмици да се доказује и показује, те да оставља целог себе на терену. Колико сам стигао да га упознам, имам само речи хвале и драго ми је што је постигао гол. То ће доста утицати на његову мотивацију да настави још јаче. Честитам момцима, а хвала и навијачима. Кад су они иза клупе – осећамо се сигурно – подвукао је Станковић.

The post Станковић: Захтевна утакмица и важни бодови appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment