Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Пионири упалили моторе

Пионирска селекција Црвене звезде коју чине дечаци рођени 2008. године и који су и прошле сезоне под командом Марка Петровића бележили сјајне резултате, окупили су се на теренима иза југа Маракане и започели припреме за нову сезону.

Петровић је на првом тренингу могао да рачуна на 22 играча, то су: Матеја Станковић, Вукашин Тамбурић, Милан Ћопић, Леон Ивановић, Михајло Спасојевић, Игњат Милетић, Лазар Николић, Ђорђе Вранић, Балша Паповић, Никола Јокић, Вељко Журић, Матеја Марковић, Стефан Пузовић, Лазар Митровић, Павле Штулић, Василије Костов, Душан Јовичић, Лука Зарић, Алекса Дамјанновић, Данило Карановић, Димитрије Шарић и Стефан Јанковић. Осим Петровића, у стручном штабу су још и Стефан Радић (кондициони тренер) и Милош Петровић (тренер голмана).

Наши бисери ће се за наредну сезону спремати у Бањалуци где ће боравити од 25. јула до 1. августа и тамо одиграти неколико контролних мечева. Старт сезоне их очекује средином августа, а с обзиром на то да је екипа уиграна и да је већина играча од прошле године ту, јасно је да ће бисери које предводе Костов, Штулић и други, покушати да надмаше прошлосезонски резултат који је заиста био сјајан.

The post Иза југа Маракане – Пионири упалили моторе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment