Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Звездаши су у Врању апсолутна већина

Велики летњи караван који Црвена звезда организује у сарадњи са бетинг партнером компанијом „Моцарт“, наставио је своје путовање по Србији, а након посете Нишу, наша делегација је допутовала у Врање.

Овај град се налази на самом југу наше земље, и представља административни центар пчињског округа. У Врању живи око 50 хиљада становника, а већина њих навија управо за Црвену звезду.

Одмах по самом доласку, дочекао нас је невероватно велики број наших најмлађих присталица, које су жељно ишчекивале долазак вољеног клуба. Недуго затим, постављена је и црвено-бела фан зона, у којој су изложени легендарни пехар из Барија, као и трофеји националног шампионата и Купа Србије. На самом старту звездашког трочасовног дружења, испред пулта за чланство створио се дугачак ред верних заљубљеника у црвено-беле боје, који су изразили жељу да се обавежу на верност Црвеној звезди у виду чланске карте. Многобројне Делије су изразиле велико задовољство поводом доласка Црвене звезде у њихов град, али и напоменули да овакве акције много значе свима који живе у овом граду.

Црвено-бели караван већ сутра наставља своју турнеју по југу Србије, када ће посетити Лесковац. Овим путем вас позивамо да посетите нашу фан зону сутра у термину од 18 до 21 час и будете део још једног звездашког спектакла.

The post Звездаши су у Врању апсолутна већина appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment