Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Љубав Прибојчана према Звезди јача од лошег времена

Звездин летњи караван у сарадњи са бетинг партнером “Моцарт” је посетио Прибој, још један црвено-бели град који се налази у Златиборском округу и лежи на обали реке Лим.

Црвено-бели аутобус је као и у Пријепољу био права атракција, с обзиром да га је сачекао велики број навијача нашег трофејног клуба.Фан зона је убрзо постављена управо у центру Прибоја, а дружење је почело од 18 часова. Становници овог места су били изузетно заинтересовани за чланство у Црвеној звезди, те нису пропустили прилику да постану део клуба који воле. Поред обезбеђене чланске карте, велику радост је изазвало и сликање са шампионским трофејима.

Добро познате звездашке песме су одзвањале улицама Прибоја, а представници нашег клуба су уочили и велики број звездаша који су бодрили изабранике Дејана Станковића против Каирата.

Нажалост нешто лошије време је покварило и скратило дружење у Прибоју, али без обзира на то радује чињеница да је велики број становника овог града посетио нашу фан зону.

Већ сутра Звездин караван наставља обилазак градова Србије, а црвено-бела фан зона ће бити постављена на главном градском тргу у Чачку.

The post Љубав Прибојчана према Звезди јача од лошег времена appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment