Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда ултимативни шампион

Црвена звезда је и у сезони 2021/22. показала да је испред свих ривала у домаћем шампионату. Титуле националног првенства су редом освајали омладинци, кадети али и првотимци нашег клуба и још једном и резултатима потврдили да су најквалитетније екипе у земљи.

Сезона која је сада већ за нама се може сматрати једном од оних из снова како за изабранике Дејана Станковића, тако и за две најстарије селекције наше омладинске школе. Црвено-бели су били пођеднако успешни и доминирали у сваком државном такмичењу. Првотимци нашег клуба су обезбедили титулу шампиона Србије и поред заостатка на полусезони и тиме показали да нема препреке коју не могу да савладају. Освојена је и пета узастопна титула, а поред тога је поновљен и успех из претходне године када су црвено-бели вратили дуплу круну на стадион “Рајко Митић”.

Поред сјајне сезоне првотимаца у оба такмичења, момци које са клупе предводи некадашњи играч нашег клуба Дејан Станковић су бриљирали и у Европи, стигли до осмине финала Лиге Европе и ставили до знања да су у рангу великих европских екипа. Осим великих успеха у сениорској конкуренцији звездашка јавност је била у могућности да ужива и у одличним издањима момака који представљају будућност клуба. Омладинци Црвене звезде су и поред великих кадровских проблема и промене тренера успели да у 28. колу Омладинске лиге Србије захваљујући значајној бодовној разлици обезбеде трофеј државног првенства.

Потврда одличног рада наше омладинске школе је и освојена Кадетска лига Србије. Момци које са клупе предводи Слађан Николић су изгледали незаустављиво и одушевљавали начином игре заљубљенике у црвено-беле боје. Преко сто голова су постигли наши кадети који су на тај начин показали да се поред развоја који је постављен као првобитни циљ у исто време могу бележити и одлични резултати.

The post Звезда ултимативни шампион appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment