Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноКошаркаНајновије

Саопштење КК Црвена звезда – Доста више лицемерја

КК Црвена звезда мтс након целокупног хаоса који је виђен у трећој утакмици финала неће и нема право више да ћути!

Због својих спортских амбиција, рада који је уложио у овој сезони са вишеструко мањим средствима од ривала у финалу, коначно и због милиона навијача нашег клуба, али и кошаркашке јавности која је приморана да гледа немиле сцене, топовске ударе, хаос, гађање и вређање играча, нашег тренера и стручног штаба, наше делегације која је од почетка утакмице била изложена тортури попут гађања са кесама пуним пљувачке, упаљачима, мобилним телефонима, стакленим флашама, али и погађања и ударања судија при изласку из хале?

И све то условима у којима је због пренатрпане хале са скоро 1500 људи више од капацитета дворане и огромне кондензације, паркет био клизав и услови немогући за одигравање нормалне кошаркашке утакмице?

Уз све наведено уз неприкладне коментаре у директном преносу утакмице, након којих би могли да се запитамо „ да ли гледамо исте догађаје и исту утакмицу“ ?

КК Црвена звезда захтева да нам се јавно каже након овога што смо преживели у трећој утакмици – да „морамо“ да поклонимо титулу и „покријемо“ сезону најтрофејнијем тренеру, као и да на том „путу“ морамо да истрпимо оно што нормалан човек не може да истрпи, а што је кошаркашка јавност видела и током трочасовног хаоса који је за нас почео још пре него што је почела утакмица (о чему ћемо обавестити јавност и све документовати у четвртак).

Након друге утакмице у којој смо били изложени огромном притиску и осуде јавности у делимично режираној представи појединаца, остаје нам само након овога што смо доживели у трећем мечу и овом хаосу да верујемо да ће у четвртој утакмици у каквим год околностима се играла, сви живи изаћи са паркета. Јер испред спорта постоје и неке важније ствари!

За КК Партизан НИС очигледно не! Од овог тренутка за све што се буде дешавало у овој финалној серији, почев од четврте утакмице, сматраће одговорним искључиво регионалну лигу и организатора утакмице КК Партизан НИС!

Да подсетимо, као што нам је свима већ речено „треба да будемо људи“ а не лицемери који једно причају, а друго раде. Доста нам је више представа у којима иницијатори глуме жртве и величине!

То смо могли да видимо и у среду увече, али и током конференције за медије након нечега што је могло да се назове било како, само не „утакмица“!

Зато – Свако од наведених ће понети свој део одговорности!

КК Црвена звезда је уложио жалбу на трећу утакмицу одмах по њеном завршетку. Шта ће се са њом догодити видећемо, јер је главни судија Матеј Болтаузер рекао да “не зна ћирилицу”. Верујемо да делегат Крнета зна ћирилицу и да може да му преведе.

КК Црвена звезда мтс

Извор: сајк КК Црвена звезда

 

Повезане вести

2 comments

MILOS RANKOVIC јун 2, 2022 at 16:29

Krvavi nemoj tako.mi sa njima nemozemo da se poredimo.sinoc je bilo 10 000 ljudi.igraci se klizali.vredjali Kalinica.koga smo mi vredjali sem onog malog misa Avramovica.oni lutku sa polnim organim.kome smo mi dirali porodicu.mi jesmo bacali uglavnom papirice.nas trener nikad nije rekao dosao sam da smirim strasti a on sve ovo kuva sa njegovim Ostojom.juce vredjaju porodicu Covic sat vremena on jednom rekao i cao.vredjaju predsednika drzave oni cute.ovi sa Arene sport smanjuju zvuk kad vredjaju.nama je svima jasno sta oni hoce ali to nece dobiti.lepo stoji u izjavi da veliki trener bude prvak i opravda ulozen novac.mozda oni dobiju i sutra ali u ponedeljak oni su gotovi.mi cemo ih pojesti u petoj utakmici ako dodje do nje.mi smo mnogo bolji od njih ali igra pojedinih igraca je za brigu

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 2, 2022 at 11:00

zasto saopštenje.?.sta glodari nisu radili sto su naši navijači radili u prve dve tekme

Reply

Leave a Comment