Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Кадети поразом завршили сезону

Кадетска селекција Црвене звезде поражена је на гостовању у Крушевцу од екипе Напретка резултатом 2:1, у оквиру 30, уједно и последњег кола националног шампионата. Црвено-бели бисери су показали велику борбеност и жељу за победом, али и поред тога нису успели да изборе позитиван резултат за крај сезоне. Стратег црвено-белих Слађан Николић промешао је карте, па су тако прилику да заиграју добили и фудбалери са мањом минутажом у досадашњем делу првенства. Најрасположенији међу црвено-белима био је Лука Николић, који је након добре акције по левом боку постигао једини погодак за нашу екипу.

Напредак – Црвена звезда 2:1 (1:1)

Стадион: „СЦ Ратомир Мичић Миче“, Крушевац.

Судија: Милан Илић.

Стрелци: Л. Петровић у 16 и 65. минуту за Напредак, а Николић у 24. минуту за Црвену звезду.

Жути картони: Ђокић, Каришик, Милошевић (Црвена звезда).

Напредак: Марковић, Пејчић (од 46. С. Трајковић), Господиновић, Карић (од 84. Панић), Ивезић (од 65. Настић), В. Трајковић (од 89. Милутиновић), Михајловић, Симић (од 46. О. Петровић), Зековић, Л. Петровић, Гајић.

Црвена звезда: Максимовић, Илић, Ђокић, Каришик, Д. Ђурић, Цветковић (од 55. Дрео), Суботић, Милошевић (од 55. Јакшић), Димитријевић, Лазић, Николић.

Изабраници Слађана Николића су ушли у утакмицу прилично мирно, и тачним додавањима контролисали су дешавања на терену. Ипак, домаћи су први дошли до предности у 16. минуту, након што је Петровић погодио мрежу Максимовића. Црвено-бели су наставили са добром игром и након примљеног поготка и претежно игром по боковима покушавали су да пронађу „рупу“ у одбрани противника. У неколико наврата су наши играчи претили после центаршутева са леве и десне стране, али ипак без праве реализације. Труд црвено-белих бисера исплатио се у 24. минуту, када је добру акцију нашег тима по левом боку голом крунисао Лука Николић. До краја првог полувремена играло се мало смиреније, без већих узбуђења.

Други део игре почео је у сјајном ритму, а већ у уводним минутима могло је доћи до промене резултата. Цветковић је сјајним додавањем „избацио“ Димитријевића, који је у ситуацији „један на један“ добро шутирао, али је голман домаћих успео да одбрани и спречи црвено-беле да дођу до предности. Упркос доминантној игри наших фудбалера, домаћи су поново дошли до предности у 65. минуту, другим голом Петровића. Изабраници Слађана Николића су у наставку притискали противника и константно нападали, а мало је недостајало Димитријевићу да донесе ново изједначење нашој екипи. Резултат се до краја меча ипак није мењао, и поред велике жеље и борбености коју су наши момци приказали.

The post Кадети поразом завршили сезону appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment