Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездини бисери – Подизање форме

Талентовани играчи који стасавају у црвено-белој Омладинској школи су одиграли пет такмичарских мечева и забележили укупно три победе, а веома су доминантно извојевале тријумфе наше омладинске и кадетске селекције, као и првотимци Графичара.

Јуниори Црвене звезде су савладали екипу Земуна на теренима ФСБ-а на Ади Циганлији са 4:1 у оквиру 18. кола Омладинске лиге Србије. Иако су наши бисери имали резултатски заостатак на крају првог дела игре, у наставку меча су успели да се издигну, покажу карактер и освоје важне бодове. У само два минута игре талентовани везни фудбалер Михајло Милосавић је са два брза гола режирао преокрет, да би коначан резултат поставили Огњен Мимовић и Мирко Николашевић. Овим резултатом играчи Милана Стегњајића су потврдили прво место на табели. Са друге стране омладинци Графичара доживели су пораз од београдског Рада на Бањици са 3:1, а једини гол за тим Владимира Сандуловића постигао је Балша Тошковић.

ТАБЕЛА ОМЛАДИНСКЕ ЛИГЕ СРБИЈЕ, 18. КОЛО:

1. Црвена звезда, 48 бодова, гол разлика 60:21
2. Партизан, 43 бода, гол разлика 40:14
3. Војводина, 31 бод, гол разлика 35:22

————–
13. Графичар, 21 бод, гол разлика 26:42

СТРЕЛЦИ: Мирко Николашевић (6 голова, Црвена звезда), Александар Кахвић, Марко Стојановић (5 голова, Црвена звезда), Стефан Пиргић, Михајло Милосавић, Марко Ћурић (4 гола, Црвена звезда).

Кадети Црвене звезде су такође савладали Земун на теренима Фудбалског савеза Београда са 5:0 у оквиру 18. рунде националног шампионата. Изабраници Слађана Николића су били веома расположени на овом сусрету где је виђено прегршт лепих потеза и акција. У стрелце за наш тим су се уписали Матеја Бубањ са два поготка, а погађали су још Алексеј Вукичевић, Матеја Радоњић и Јован Мијатовић. Кадети нашег развојног тима, које са тренерске позиције предводи млади стручњак Лазар Јањичић, су одиграли нерешено (1:1) са Радом на гостујућем терену. У веома неизвесној утакмици Графоси су приказали велику пожртвованост и мотивисаност, али нису успели да освоје сва три бода. Једини гол за нашу екипу постигао је Андреј Шкобаљ.

ТАБЕЛА КАДЕТСКЕ ЛИГЕ СРБИЈЕ, 18. КОЛО:

1. Црвена звезда, 49 бодова, гол разлика 67:21
2. Партизан, 45 бодова, гол разлика 59:18
3. Војводина, 44 бодова, гол разлика 57:12

—————-
7. Графичар, 27 бодова, гол разлика 33:21

СТРЕЛЦИ: Матеја Бубањ (21 гол, Црвена звезда), Стефан Видаковић (10 голова, Графичар), Стефан Миладиновић (8 голова, Црвена звезда), Јован Мијатовић, Матеја Радоњић (7 голова, Црвена звезда).

Сениори Графичара су савладали Мачву на теренима иза југа Маракане са 3:0 у оквиру 25. кола Прве лиге Србије. Дефинитивно су показали да подижу форму из меча у меч изабраници Марка Неђића, а да су у сјајном налету демонстрирали су против екипе из Шапца. Никола Митуљикић је довео наш тим у вођство у раној фази утакмице, предност је повисио Милан Илић прелепим ударцем са дистанце, док је коначан резултат поставио Никола Кнежевић крунисавши добру акцију поготком.

ТАБЕЛА ПРВЕ ЛИГЕ СРБИЈЕ, 25. КОЛО:

1. Инђија, 51 бод, гол разлика 42:22
2. Младост, 49 бодова, гол разлика 30:15
3. Јавор Матис, 43 бода, гол разлика 38:15

——————

10. Графичар, 31 бод, гол разлика 38:37

СТРЕЛЦИ: Алексеј Голијанин, Дејан Видић (5 голова), Никола Митуљикић, Илија Бабић, Јован Митуљикић (4 гола).

The post Звездини бисери – Подизање форме appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment