Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

АНГТ: Малваја МВП, Вудраговић у петорци турнира

У Београду је од петка до недеље одржан још један АНГТ Маро Ивковић, који је у финалу донео одличну кошарку и победу француског АСВЕЛ-а.

Три дана у дворани Баскет сити донели су добру кошарку и праву презентацију момака који ће врло брзо бити протагонисти на великој сцени. Одлична посета на трибинама, и директни преноси на каналима ТВ Аренаспорт и велики аудиторијум могли су да виде много талентованих момака у свим екипама учесницима овог турнира.

КК Црвена звезда који је по 11. пут организовао овај турнир беспрекорно, а након финалне утакмице по протоколу проглашени су МВП турнира, чланови најбоље петорке…

За најкориснијег играча београдског турнира проглашен је члан АСВЕЛа Килијан Малваја који је у финалу убацио 22 поена, а просечно је на турниру уз 20 поена имао и 5 скокова по мечу.

Члан најбоље петорке уз Малвају је и бек Црвене звезде Лука Вудраговић који је одиграо одличан турнир. У финалу је имао 19 поена, а просечно је на турниру уз 17.5 поена имао и 4,5 скока и 3 асистенције.

Одличан турнир имао је и Серђо Де Лареа из Валенсије, који је статистички гледано имао најимпресивније бројке: 17.5 поена, 8,5 скокова, 5,5 асистенција и две украдене лопте по мечу.

Члан најбоље петорке је и Лука Крајновић из тима који је у Београду имао премијерни наступ – АНГТ Теам Београд. Крајновић је искочио у саставу који су сачињавали најталентованији момци из регионалних екипа, а коју је са клупе водио Василис Спанулис: 13.8 поена, по 4 скока и асистенције по мечу. Најбољих пет ове године закључио је можда и најдоминантнији центар на турниру Еге Демир из екипе Тофаша који је уз 13 поена и 7 скокова имао и просечно по 3 блокаде по мечу.

The post АНГТ: Малваја МВП, Вудраговић у петорци турнира appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment