Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда обезбедила бесплатан улаз за децу и у купу

Црвена звезда ће у среду од 17 часова дочекати екипу Радничког из Ниша на стадиону ”Рајко Митић” у оквиру осмине финала Купа Србије, а као што је то био случај на мечу против Чукаричког улаз за малишане старости до 14 година биће бесплатан за сектор један на западној и сектор шест на источној трибини уз пратњу једног родитеља. Тиме је наш клуб обезбедио слободан улаз свој деци и за такмичење у купу.

Као што је то био случај на мечу против Чукаричког, где је такође присуствовао велики број наших најмлађих звездаша, поново ће бити организоване популарне ”ђачке трибине”. Сектори под редним бројем један на западној и шест на источној трибини биће отворени за све малишане којима је црвено-бела боја у срцу. Дечацима и девојчицама узраста до 14 година биће допуштен бесплатан улаз на стадион ”Рајко Митић” управо на овим секторима. Број деце је неограничен, а обавезно је присуство минимум једног родитеља.

Наш клуб још једном показује велику бригу и одговорност према својим најмлађим навијачима који су безброј пута показали како се воли и бодри Црвена звезда. За дуел против нишког Радничког и борбу за пласман у наредну фазу Купа Србије биће потребна велика подршка нашим првотимцима који гину за црвено-бели дрес.

Ово је само једна у низу од акција коју ће наш клуб приредити за најмлађе навијаче нашег клуба, а сигурни смо да ће малишани поново направити атмосферу за памћење као што је то било на пролећној премијери и победи против Чукаричког, као и у европским тријумфима против Каирата и Лудогореца.

The post Звезда обезбедила бесплатан улаз за децу и у купу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment