Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Изабрали сте фотографију године

Година за нама је пуна догађаја и успеха који ће се препричавати генерацијама међу Звездашима, а управо најзначајнији и најлепши моменти су овековечени објективима фото-апарата. За најупечатљивију фотографију 2021. године одабрали сте ону која је настала на прослави 32. титуле националног шампиона.

У мноштву фотографија насталих у 2021. години, ми смо издвојили шест иза којих се крију невероватни успеси и прелепи тренутци. Оне приказују приче свих Звездаша и сведоче о једној феноменалној години, довитљивости и верности наших навијача, сјајним утакмицама на евро-сцени, 32. титули шампиона државе и једанаестој дуплој круни. Чланови нашег клуба су имали прилику да гласањем, путем Звездине апликације одаберу фотографију године.

Фотографија која је обележила 2021. годину је настала на црвено-белом “Балу на води” при прослави 32. шампионске титуле. Играчи и стручни штаб су крстарили реком Савом, док су на обалама исте навијачи приредили сјајану кореографију праћену бакљадом. Дејан Станковић, некада као играч и сада као тренер, показује са колико емоција предводи Звезду, као и колико му значи сваки успех. Фотографија само показује велику љубав коју свакодневно показујемо према Црвеној звезди.

Друго место са 341 гласом нашла се фотографија “ Још к’о дете ја сам био ту… “ на којој се налазе наши најмлађи навијачи на утакмици против Каирата. На стадиону “Рајко Митић” виђен је прави спетктакл те августске ноћи када је преко 20 хиљада дечака и девојчица бодрило наше првотимце до убедљиве победе против казахстанског представника. Малишани који од малих ногу навијају за наш славни клуб су само доказали да је дечија љубав увек најискренија.

Фотографија “Звезда је емоција” је заузела треће место са 294 гласа. Поново прегршт приказаних емоција од стране Звездиног мистера, а пар минута пре настанка ове фотографије наш тим је исписао нове странице историје. Након ремија против Браге на популарном “Каменолому” у Португалу, наш тим је изборио прво месту у групи Ф Лиге Европе и на тај начин директан пласман у осмину финала. Управо је ово један од највећих успеха нашег тима у скоријој прошлости.

Са 233 гласа на четвртом месту се нашла фотограија “Звезда је шампион”. Прослава на стадиону “Рајко Митић” поводом 32. титуле првака државе, цео стручни штаб заједно са фудбалерима и пуно осмеха. То су све атрибути који красе мај месец 2021. године. Једина жал остаје због празне северне трибине која припада најватренијим навијачима нашег клуба који нису могли из епидемиолошких разлога да уживо гледају утакмице Црвене звезде.
Пета позиција припала је фотографији “Хеј Павков…” са 118 гласова, а настала је на утакмици против Клужа на Маракани у оквиру плеј офа за Лигу Европе. Још једна одлична акција нашег тима крунисана је голом Милана Павкова, који је на свој карактеристичан начин главом постигао погодак. На трибинама се повела чувена песма, а у загрљај нашем центарфору пристигли су одмах Александар Драговић и Александар Катаи.

Последњу шесту позицију заузела је фотографија “Гееелооор Кааангааа” са 88 гласова. Репрезентативац Габона је погодио мрежу Лудогореца у оквиру другог кола групне фазе Лиге Европе, а фотографија је настала при прославе гола нашег везног фудбалера. Упутио је Канга пољубац свим навијачима који нису имали прилику да уживо бодре наш тим у Разграду.

Ове фотографије су неизостављив део историјске архиве Црвене звезде, а верујемо да ће у наредној години бити још феноменалних момената и кадрова

The post Изабрали сте фотографију године appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment