Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Звездин караван обишао бебе на југу Србије

Црвена звезда је наставила новогодишњи караван, а данас је наш клуб обишао четири града и обрадовао пакетићима чак једанаест Звездиних беба, рођених 2021. године које су чланови клуба.

Звезда је, заједно у сарадњи са бетинг партнером „Моцарт“, трећег дана посетила бебе рођене у Крушевцу, Нишу, Лесковцу и Пироту. Као што је то био случај на летњем каравану, градови су показали велику наклоност према црвено-белим бојама. Добро позната чињеница јесте да Лесковац броји велики број фанатика Звезде, чему поред клуба навијача и „Црвено-беле вечери“, сведоче чак четири бебе рођене у 2021. години које већ имају чланску карту.

Задовољство због посете вољеног клуба било је и више него уочљиво на лицима родитеља. Причи и дружењу није било краја, а чланови породица су истицали да је навијање за Црвену звезду ствар кућног васпитања, чему од малих ногу уче своју децу. Свуда смо могли да приметимо црвено-беле мотиве у домовина наших навијача, а бебе су носиле Звездине дресове, шалове, капе, чарапе и портикле.

Боје нашег клуба су биле присутне на сваком кораку, а ако се на то дода добро расположење и празнична атмосфера, јасно да је експедиција нашег тима имала сјајне услове за рад. Звезда већ сутра наставља свој обилазак и поделу пакетића, од стране Деда Мраза, најмлађим члановима клуба.

The post Звездин караван обишао бебе на југу Србије appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment