Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Миливојевић: „Прорадио је инат“

Један гол и два изнуђена пенала – учинак су Луке Миливојевића на данашњој утакмици, макар када је груба статистика у питању. Након краће паузе која га је задесила током ових припрема и неколико пропуштених утакмица, Лука Миливојевић је данас показао да је у све бољој форми.

„Одлично смо ушли у утакмицу, доминирали смо и постигли три гола. Пресингом смо сломили противника, и испунили смо своје задатке. Онда – несхватљив пад! Примиш један гол у 45. минуту, а следећи одмах на почетку полувремена. Договор у свлачионици је био јасан и хтели смо да наставимо у истом ритму“, присећа се Лука.

Екипа је на крају ипак показала карактер, јер није лако вратити се психички у меч након испуштања предности од три гола.

„Грешке су могле скупо да нас коштају, међутим инат је прорадио и пресудио је наш карактер. Победа од 5:4 радује, али више од свега радује мушка игра, приступ утакмици и самопоуздање које смо стекли пред почетак шампионата“, каже Миливојевић.

Повезане вести

5 comments

Mirijevac феб 24, 2012 at 07:34

Ovaj mali kida,ladno ce Perovica i Paseka da istisne iz ekipe.Veliki je Zvezdas i zato i igra ovako za svoj klub.Ranije su se mladji igraci ugledali na starije,sada je to obrnut slucaj cini mi se

Reply
Dijabola феб 24, 2012 at 10:04

Slazem se da kida, ali pomesao si coveka sa Lukom Milunovicem.

Reply
jacki delija феб 24, 2012 at 13:21

ma sta pricas, i luka milunovic i milivojevic su cigani do srzi….obojica vole czv.

Reply
Dijabola феб 24, 2012 at 14:17

hehe to nije sporno uopste 😉

Reply
ssss феб 24, 2012 at 01:55

nije mi jasno sta radi ovaj borha u spic

Reply

Leave a Comment