Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Наредне три утакмице ЕЛ, Црвена звезда игра у хали „Александар Николић“

Кошаркаше Црвене звезда мтс након гостовања у Санкт Петербургу, у кратком временском периоду очекују три везане утакмице у Београду и три спектакла против екипа Олимпијакоса, Барселоне и Бајерна.

Мечеви у Београду играће се према распореду најелитнијег европског клупског такмичења 09.12.2021. године (Олимпијакос), док су мечеви са Барселоном и Бајерном “дупло” коло које је на програму 14.12. и 17.12.2021.године!

Одлуком клуба све три утакмице (мечеви 14,15. и 16.кола ЕЛ) играће се у хали Александар Николић која је дом наших кошаркаша и хала у којој наш први тим тренира током целе сезоне.

Одлуку да се ови изузетно важни мечеви играју у дворани Александар Николић образложио је директор клуба Филип Сунтурлић: – Као клуб били смо приморани да сагледамо све аспекте и околности у којима тренутно радимо и функционишемо као клуб: и оне спортске, здравствене, као и пословне. Свесни смо да не можемо да задовољимо све аспекте, посебно онај пословни, али играње у хали Александар Николић сматрамо одлуком која је у овом тренутку најбољем интересу клуба из више разлога. Ова одлука да наредне три утакмице које су и са такмичарског аспекта врло важне за наш тим, може бити проширена и на неке наредне мечеве првог тима у ЕЛ које су заказане и планиране да се играју у Штарк Арени. Користим ову прилику да позовем све наше навијаче да пруже велику подршку нашем тиму у овом изузетно важним али и тешким мечевима, поштују све КОВИД протоколе, али и спортски фер навијају, како би избегли било какве казне Евролиге у наредном периоду.

О свим осталим важним информацијама које су везане за ове утакмице: од продаје карата, здравствених протокола, до позиција у хали за све власнике улазница за утакмице у Штарк Арени, КК Црвена звезда мтс ће се огласити посебним саопштењем почетком наредне недеље, пред утакмицу са Олимпијакосом.

КК Црвена звезда мтс

The post Наредне три утакмице ЕЛ, Црвена звезда игра у хали „Александар Николић“ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment