Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновије

Врхунски баскет и трофеј за Сингидунум Црвену звезду

Клуб кошаркаша у колицима Сингидунум Црвена звезда дебитовао је под тим именом на турниру ’’Виктори хероји’’. Турнир је одржан претходног викенда у ТЦ Галерија и Сингидунум Црвена звезда је бриљирао! Њихов фантастичан наступ заокружен је победом над екипом Мега Деспот са којим је Сингидунум Црвена звезда одмерио снаге у три меча и славио резултатима 11:7, 7:6 и 15:8.

Сингидунум Црвена звезда је наступио у следећем саставу – Ћирковић, Јовановић и Везмар. Испред клуба КК Сингидунум истичу велику захвалност Петру Хранисављевићу, организатору турнира са којим Клуб има сјајну сарадњу од почетка године.

Клуб кошаркаша у колицима Сингидунум Црвена звезда ће целокупан наградни фонд са турнира преусмерити у набавку потребне опреме како би што спремнији дочекали наредни турнир. Он је на програму већ 20. новембра у Кошутњаку када се игра први међународни турнир НЛБ Вил Лиге. Позивамо све заинтересоване да дођу на турнир и подрже Сингидунум Црвену звезду у борби за први међународни трофеј у овој сезони!

The post Врхунски баскет и трофеј за Сингидунум Црвену звезду appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment