Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

Црвено–беле бисере који уче у Омладинској школи Црвене звезде предстојећег викенда очекује 10 такмичарских мечева у њиховим првенствима, а утакмице кадета и пионира Црвене звезде имаћете прилику да испратите уживо на Звезда ТВ, као и на Јутјуб каналу Звезда ТВ.

Кадети Црвене звезде ће у суботу од 15 часова на теренима иза југа Маракане дочекати екипу лучанске Младости у оквиру 13. кола националног шампионата. Изабраници Слађана Николића дочекују овај меч као првопласирана екипа Кадетске лиге Србије са освојених 30 бодова, а треба напоменути да црвено – бели имају и једну утакмицу мање од осталих екипа. У претходном колу, наши бисери су славили на незгодном гостовању против екипе Кикера у Краљеву резултатом 2:0 па овај меч чекају о одличном расположењу. Утакмицу кадетске селекције имаћете прилику да испратите уживо на Звезда ТВ, али и на Јутјуб каналу Звезда ТВ у суботу са почетком у 15 часова.

Пионири Црвене звезде гостоваће екипи Партизана у оквиру вечитог дербија у Првој лиги пионира у недељу од 11 часова. Црвено – бели дочекују овај важан меч као првопласирана екипа, али треба нагласити да наши бисери имају 27 освојених бодова, колико има и вечити ривал. Изабраници Милорада Вилотића у претходном колу убедљиво су савладали Вождовац са 5:0. Бројна публика на теренима иза југа Маракане, уживала је у бравурама Петра Поповића који је са три поготка водио наш тим до победе, а у стрелце су се тада уписали и Василије Костов и Алекса Василић. Наши бисери су у одличној форми, и верујемо да ће наставити свој победнички низ и славити у вечитом дербију. Као и кадете, и овај меч моћи ћете да пратите уживо на Звезда ТВ, као и на Јутјуб каналу Звезда ТВ у недељу од 11 часова.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Субота, 10 часова, млађи кадети – Црвена звезда – ИМТ
Субота, 11 часова, петлићи – Партизан – Графичар
Субота, 15 часова, кадети – Црвена звезда – Младост ЗВЕЗДА ТВ
Субота, 16 часова и 30 минута, млађи пионири – Синђелић – Црвена звезда
Субота, 17 часова, кадети – Графичар – Напредак
Субота, 19 часова, петлићи – Црвена звезда – Оле

Недеља, 10 часова, млађи омладинци – Црвена звезда – Синђелић
Недеља, 11 часова, пионири – Партизан – Црвена звезда ЗВЕЗДА ТВ
Недеља, 12 часова, млађи кадети – Графичар – Синђелић
Недеља, 14 часова, пионири – Графичар – Ада

The post Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment