Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Војводина – Црвена звезда 1:2 (1:0)

Фудбалери Црвене звезде савладали су на гостовању у Новом Саду екипу Војводине након преокрета резултатом 2:1 у оквиру 16. кола националног шампионата. Изабраници Дејана Станковића су одиграли добар меч, у стрелце су се уписали Милан Павков и Александар Драговић и због тога мирно одлазе на репрезентативну паузу.

Војводина – Црвена звезда 1:2 (1:0)

Стадион: „Карађорђе“, Нови Сад.
Судија: Милош Милановић.
Стрелци: Топић у 30. минуту за Војводину, Павков у 52. и Драговић у 61. минуту за Црвену звезду.
Жути картони: Мркаић (Војводина), Родић (Црвена звезда)
Војводина: Н. Симић, Бјековић (од 28. Јеличић), Деветак, Стевановић, Ковачевић, Топић, Зукић, Буснић, В. Симић, Вукадиновић (Кабић), Мркаић (од 79. Бастајић).
Црвена звезда: Борјан, Гајић (од 46. Гобељић), Панков (од 46. Ераковић), Драговић, Родић, Саного, Станић (од 64. Петровић), Иванић, Катаи, Бен (од 46. Фалко), Павков (од 85. Крстичић).

Уводних 15 минута првог дела игре протекли су доста мирно, а избраници Дејана Станковића су кроз пас игру покушавали да створе прилику за гол. У 16. минуту видели смо прво узбуђење, када је Родић одлично пробио по левом боку и ушао у казнени простор, покушао у ближи угао Симића, али је голман домаћих успео да одбрани ударац. Након само пет минута, у прилици се нашао и Иванић. Лопта се након гужве у казненом простору одбила до Иванића који је ударцем из прве пробао да доведе црвено-беле у вођство, али је гађао лево од гола.

Могли су и домаћи да дођу до предности у 26. минуту када је лотпа стигла до Мркаића који је са пет метара „пуцао“ поред леве стативе, али су то учинили четири минута касније када се Топић најбоље снашао у петерцу нашег тима. Напали су наши фудбалери након гола још директније, а Бен је био у прилици да већ у наредном нападу постигне гол, када је Родић центрирао са левог бока, а нападач са Комора пробао главом, али је Симић био довољно концентрисан. Наставили су да атакују на гол противника наши фудбалери, а и Павков је имао прилику да поравна резултат. Станић је након центаршута спустио главом до Павкова, а овај из прве пробао десном ногом, али је Ковачевић на гол-линији зауставио ударац. И Станић је био у прилици да доведе наш тим до изједначења пред сам крај полувремена. Након гужве у казненом простору, лопта се одбила до Станића који је са око 25 метара „волејем“ покушао да „матира“ Симића, али је статива спречила младог фудбалера да се упише у стрелце.

На старту другог полувремена, прву претњу голу ривала упутио је Катаи који је у 48. минуту из слободног ударца шутирао поред гола. Минут касније, лопта је завршила у мрежи Симића после ударца Павкова главом, али је после интервенције из ВАР собе – гол поништен, јер се претходно Катаи нашао у офсајду. Већ у следећем озбиљнијем нападу наши фудбалери стигли су до изједначења. Станић је упутио одличан центаршут у казнени простор, где је Павков био највиши на скоку, и у стилу најбољих светских нападача, снажним ударцем главом под пречку, довео наш тим до изједначења у 52. минуту.

Наставили су изабраници Дејана Станковића да притискају противника, а прилику да доведе наш тим до преокретаимао је Фалко у 59. минуту. Гобељић је одлично упослио италијанског фудбалера, а овај након одличног дриблинга „опалио“ ка голу у ближи угао, али је голман домаћина успео да заустави његов ударац. Већ у наредном минуту наши фудбалери стигли су до потпуног преокрета. Фалко је извео ударац из угла, Саного је одлично скочио и спустио лопту главом на петерац, где се нашао усамљени Александар Драговић ком није био тешко да лопту спроведе у мрежу. У наставку је виђена мало мирнија игра где су наши фудбалери потпуно контролисали дешавања на терену и убацивањима са стране покушавали да створе нову прилику за гол. Могао је Фалко у 86. минуту да осигура победу нашег тима, када је након доброг контра напада „избио“ сам испред голмана домаћих и „пуцао“, међутим, директно у Симића, па се резултат није променио до краја меча.

(извор: ФК Црвена звезда)

Повезане вести

11 comments

Delije Sever Ns нов 8, 2021 at 09:29

Admine a kako drugo da objasnim šta nam se dešava i kako nas kradu non stop,godinama,dal u evropi ili ovde u našoj ligi!Svi su iste pičke i ista govna dal fss ili uefa!Samo koliko zla su nam napravili u evropi te sudije.Mađar je i doveden da nas unakazi a to mu je i pošlo za rukom.

Reply
Vladimir нов 8, 2021 at 11:20

Јасна је да некада емоције преовладају, али и тада речник једноставно мора бити пристојнији.

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 8, 2021 at 00:52

SREĆA PA OVE PIČKETINE USTAŠKE PROMAŠILE PENAL,PA NAM DALE NADU DA NIJE KRAJ

Reply
Delije Sever Ns нов 7, 2021 at 23:53

Admine šta bi sa mojim komentarom od popodne!“Krvavi“-eto ti tvog partizana koliko ga dižeš u nebesa čim nije mogao da zatvori tekmu protiv Proletera nije ni pobedio!Celu utakmicu je sudija navlačio za njih,svirao,penal,faule na 16,17metara…čim se pipne igrač njihov odma se svira faul!Produže tekmu 6min i sudija još dva min to je 8minuta!Nama u Surdulici produže tekmu 3min a njihovi se igrači valjali po terenu non stop.Rekao sam ti da se titula osvaja krajem maja a ne početkom novembra!Samo budi realan i ništa više!Nit je taj Rikardo bolji od Pavkova,nit Urošević od Gobelje,nit Vujačić od Deganeka,nit Jojić od Kataia i tako redom!Zašto napadaš nase a grobare veličaš!Fk Proleter iz n.sada sa slane bare je od mene 200metara udaljen…većina vas nezna koga drži,finansira i znao sam da neće zatvoriti grobari tekmu pošto dobro znam koga finansira!I šta je bilo!Samo moramo biti realni i to je to!Jebaćemo im svima majku zapamtite.

Reply
Vladimir нов 8, 2021 at 07:25

Онакав коментар са гомилом псовки заиста није могао бити објављен.

Reply
Bata нов 8, 2021 at 10:51

Sa ovakvom igrom sigurno ne.Zvezdini igrači su razmaženi na terenu , loša postavka igre.Dok ne počnu da kidaju ( grizu ) na terenu ništa od Zvezde.

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 8, 2021 at 11:46

a ko da grize? jel ti vidis da je to prespora skupina penzionera..ubedljivo motorički smo najslabija ekipa i u nasoj ligi za evropu smo lideri po sporosti i fizikalijama..jel to ocekujes od Bena,gajića,pankova.srnića,petrovica,nikolića,gobeljića i jos 20 plus..nema tu druze igre bez brzine i snage..tu je pocetak i kraj

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 7, 2021 at 19:47

BEN SA NJEGOVOM ZADNJICOM GARANTUJEM DA JE SPORIJI OD TOZE MIJAILOVIĆA..ON SAMO MOZE DA IGRA SA PIŽONOM,KULE AĆIMOVIĆ SA VETERANIMA KAD IDU PO VAŠARIMA..TO STO ON IGRA JE SAMO ZA ŽALJENJE

Reply
MILOS RANKOVIC нов 7, 2021 at 19:46

JA MISLIM DA MI NEMOZEMO DA BUDEMO PRVACI SA OVAKVIM SUDJENJEM NEMA SANSE,CIST PENAL NAD DRAGOVICEM,CAK I NJIHOV IGRAC STAO I IZVINJAVAO SE,OVDE SE JASNO RADI PROTIV ZVEZDE,PRVO POLUVREME ZUTI ZA SANOGA JESTE,ONDA NJIHOV SPIC ISTO UDARAC RUKOM TO JE ZUTI,POSLE DESET MINJUTA ISTO URADI I DOBIJE ZUTI,TO JE CRVENI,OVAJ MALI SUDIJA NIJE NI ZA ZONU,IGRA SAMO 15 MINUTA

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 7, 2021 at 21:02

MA PUSTI BRATE SUDIJE..A KAD NAM PROSLE GODINE DONELI PENALIMA TITULU DOBRO NAM BILO..SUŠTINA JE U TOME STO IM DAS 3-4 KOMADA PA NEK SVIRA SUDIJA STA HOĆE..TAKO RADE GLODARI..DAJU NA BRZAKA 4 KOMADA I POSLE SE ZEZAJU..IMAJU IGRU PERFEKTNU A OSIM RIKARDA NIKAD LOŠIJE IGRAČE

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 7, 2021 at 19:07

LEP GOL PAVKOVA I RADOVANJE DRAGOVIĆA..OSTALO JE NISTA NOVO..TUGA,JAD I BEDA

Reply

Leave a Comment