Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаЖенска кошаркаКошаркаНајновије

Црвено-беле отпутовале за Оренбург

Црвено-бела ескпедиција отпутовала је за Москву одакле ће наставити 3.500км дуго путовање према Оренбургу на меч 4.кола групе Е Еврокупа против Надежде, који је на програму у среду од 15 часова.

Црвена звезда је синоћ одиграла утакмицу 5.кола ЖКЛС у Шапцу, а већ данас је кренула у Русију. Дуго путовање, 7.000 километара у оба правца, преко Москве за Оренбург, који се налази близу границе са Казахстаном и у који ће наш тим стићи вечерас.

Осам утакмица у октобру, најмање исти број мечева Звезду очекује и у новембру.

– Мало нас је стигао умор услед тешког ритма, ни утакмице у нашој лиги нису лаке. Нова утакмица нас чека, дуго путовање. Оренбург је велики фаворит, али мислим да можемо да поновимо игру из прве утакмице. Видећемо да ли и колико ће то бити довољно, истакао је тренер Црвене звезде Драган Вуковић пред пут у Русију.

Милина Мишељић са 102 поена уз Машу Јанковић (104) први поентер екипе у текућој сезони. Ближи се јубилеју у дресу Црвене звезде по броју поена управо у Оренбургу.

– Дуго и тешко гостовање, одмах после утакмице у Шапцу. Надежда је изузетно квалитетна екипа, али и ми смо показале да можемо да играмо са свима. Као и сваку утакмицу, ми ћемо бити мотивисане и са пуно енергије ући у меч против таквог противника, надамо се да ће то довољно бити за изненађење.

Црвена звезда мтс ће у Оренбург стићи касно вечерас, а сутра Звездин тим очекује тренинг у хали „Оренбуржје“. Утакмица је на програму у среду од 15 часова по нашем, 18 часова по локалном времену, а одмах по завршетку следи повратак у Београд. Већ у суботу, Звезда путује у Нови Сад где ће се састати са Војводином 021 у оквиру 7.кола ЖКЛС.

The post Црвено-беле отпутовале за Оренбург appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment