Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Охи стиже у јануару, али један странац напушта стадион „Рајко Митић“

Полако се враћамо на клупске фудбалске обавезе. Црвена звезда наставља битке на три фронта, а важан посао је и пред управом црвено-белих.

Ближи се зимски прелазни рок и за сада је једно извесно – нападач Охи Омоижуанфо стиже на стадион “Рајко Митић”. Новопеченом норвешком репрезентативцу у децембру истиче уговор са Молдеом и већ је потписао предуговор са црвено-белима. Охи је ове сезоне на 24 утакмице у свим такмичењима постигао 23 гола и делује да би он могао да буде тај који ће да реши акутни проблем Црвене звезде, а то је ефикасност шпицева.

Биће ове зиме и одлазака са Маракане. Љутице Богдана сигурно ће да напусти Алекса Вукановић ком истиче уговор са клубом. Међутим, то неће да буде једини одлазак. Маракану би требало да напусте сви они на које тренер Дејан Станковић не рачуна.

На том списку је и један странац Аксел Бакајоко. Француз је још прошле зиме као слободан играч стигао из Италије. Најављен је као будућност клуба са свега 23 године. Ипак, Аксел Бакајоко није успео да се наметне, иако је са њим покушано да се добије поуздани десни бек. Како сазнаје „MaxBet sport“, Француз и Црвена звезда би требало да се растану током следећег прелазног рока. Видећемо да ли је реч о продаји, позајмици или раскиду сарадње.

Аксел Бакајоко је у дресу Црвене звезде одиграо осам мечева, тачније укупно 202 минута. Вукановић и Француз нису једини играчи који би ове зиме требало да напусте стадион “Рајко Митић”.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-stranac-manje-od-januara-na-marakani-315070/?fbclid=IwAR2rZQhPZPR4Ngy6DLYh7iO1fWCjYDU0Mgr6KlYb8tiExx32L5NQs9u7rVw

Повезане вести

Leave a Comment