Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Канга постигао најлепши гол у септембру

Фудбалери Црвене звезде су приказали велику ефикасност током претходног месеца у свим такмичењима, а верни чланови су у анкети спроведеној на нашој апликацији за најлепши погодак изабрали гол који је Гелор Канга постигао у оквиру другог кола групне фазе Лиге Европе.

У септембру наши првотимци су одиграли пет утакмица, од тога три у националном првенству, док су два меча имали у групној фази у другом по јачини такмичењу у Европи. У најужи избор за најлепши погодак месеца ушли су: Гелор Канга на утакмици Лудогорец – Црвена звезда, Секу Саного на утакмици Нови Пазар – Црвена звезда, Александар Катаи на утакмици Нови Пазар – Црвена звезда, Милан Родић на утакмици Црвена звезда – Брага и Александар Катаи на утакмици Партизан – Црвена звезда.

Са 421 гласом за најлепши погодак у септембру изабран је гол Гелора Канге који је постигао на европској сцени у победи нашег тима против бугарског представника Лудогореца у оквиру другог кола групне фазе Лиге Европе. На другом месту нашао се погодак Секу Санога са 377 гласова, који је снажни дефанзивни везни фудбалер постигао на гостовању Новом Пазару у домаћем шампионату. Са 278 гласова трећа позиција је припала Александру Катаију за погодак у 165. вечитом дербију којим је крилни нападач донео изједначење на том сусрету. Четврто место по избору навијача је заузео такође Александар Катаи за мајсторију из слободног ударца са 180 гласова, док је гол Милана Родића против Браге подржало 110 чланова нашег клуба.

И наредних месеци навијачи ће бити у прилици да бирају најлепши гол месеца путем Звездине апликације и на тај начин буду део црвено-беле породице.

The post Канга постигао најлепши гол у септембру appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment