Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Лука Митровић – јунак тријумфа над Подгоричанима

На крилима фантастичне игре повратника у редове нашег кошаркашког клуба Луке Митровића, Црвена звезда је у дербију 2. кола регионалног такмичења савладала Будућност ВОЛИ. За нешто више од 22 минута колико је провео на паркету двадесетосмогодишњи крилни центар је постигао 19 поена (7/10 за 2п; 5/6 сл. бацања), седам скокова, једну асистенцију и две украдене лопте.

Често је током каријере Лука Митровић имао проблема са повфедама, али очигледно је да почетак нове сезоне изгледа обећавајуће и за њега, али и за наш кошаркашки колектив. Услед свега наведеног по завршетку меча са Подгоричанима, новинаре је интересовало како сам Митровић види одличан почетак нове сезоне:

– „Задовољан сам! За мене је много значило што сам био са екипом на комплетним припремама. То није био случај у претходним сезонама. Увек сам некако каскао за екипом када сам се прикључивао. Тада ми је требало времена да се уклопим и да пронађем форму. На све то сада немам здраствених проблема и надам се да се све то види на терену“, рекао је Митровић.

(фото: aba-liga.com)

Повезане вести

Leave a Comment