Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКонференције за медијеКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: „Мучи ме чињеница да смо поново остали без једног играча“

Десеткована Црвена звезда остварила је важан тријумф у 2. коли АдмиралБет АБА лиге. Црвено-бели су савладали великог ривала из Подгорице резултатом 71:63, а након сусрета тренер Дејан Радоњић је изјавио:

– „Почетак је сезоне, али трудили смо се и дали све од себе да се не понови прошла сезона и да стигнемо до јако вредне победе на свом паркету. Били смо у ситуацији која је изискивала да сваки играч пружи и више од максимума. Уложили смо много енергије, ако се у обзир узме чињеница да смо имали само један тренинг пре меча, могу да будем задовољан приказаним.“

Лоше издање екипе током треће деонице меча када су наши кошаркаши више од пет минута били без поена свакако изазива незадовољство тренера Радоњића:

– „Трећа деоница је била офанзивно веома лоша. Међутим, у последњем кварталу смо подигли степен агресивности у одбрани, стигло је неопходно самопоуздање у нападу, стекли смо двоцифрену предност, а затим мирно привели меч крају“, прокоментарисао је тренер црвено-белих.

Осврнуо се и на повреду Стефана Лазаревића:

– „Оно што ме мучи је чињеница да смо поново остали без једног играча. Лазаревић неће паузирати дуго, али смо већ у убитачном ритму и сваки играч нам је битан. Немамо времена за тренинг, морамо да се посветимо опоравку, а навијачима хвала на подршци“, закључио је Дејан Радоњић.

(фото: aba-liga.com)

Повезане вести

Leave a Comment