Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Леви бек на корак од „Маракане“

Црвена звезда је на добром путу да разреши горуће питање у тиму и комплетира своје редове. Како сазнаје „Mozzartsport“ српски шампион је у преговорима са доскорашњим левим беком Гента, Миладом Мохамадијем (27).

Иранац је слободан играч и требало би да представља озбиљну конкуренцију Милану Родићу у наредном периоду, али није једина опција на стадиону „Рајко Митић“, с`обзиром да се прича и о Фредерику Андре Бјоркану из Бодо/Глимта, који је уговором са норвешким клубом везан до 31. децембра. Црвено-бели још увек нису у трци са временом, пошто је рок за регистрацију играча у УЕФА Лиги Европе истиче у поноћ 2. септембра, али морају прилично брзо да завше посао.

Мохамади је стандардни ирански репрезентативац, има 37 наступа за државни тим, а налази се на списку селектора Драгана Скочића за предстојеће окршаје у квалификацијама за Светско првенство у Катару против Сирије (2. септембар) и Ирака (7. септембар). Са друге стране, Бјоркан је у јулу ове године дебитовао за Норвешку, има 23 године, поникао је у Бодо/Глимту и већ сакупио 120 утакмица сениорског фудбала. С`обзиром да му уговор истиче последњег дана ове године, не би требало да буде никаквих компликација око његовог евентуалног растанка са Норвежанима.

Црвено-бели су Милада Мохамадија могли да виде на делу прошле сезоне у Лиги Европе, пошто је одиграо оба меча по 90 минута за Гент против екипе Дејана Станковића у групној фази Лиге Европе. Мохамади је пре Гента играо за руски Терек, који га је у фебруару 2016. године довео из иранског Рах Ахана за обештећење од 300.000 евра. Верује се да би Иранац додатно допринео на брзини екипи Дејана Станковића, која је уочена као недостатак овог тима црвено-белих. Тај процес је започео ангажовањем Ришаира Живковића, а завидну брзину поседује и Мохамади, који по потреби може да заигра и офанзивније у везном реду.

(извор: mozzartsport.com)
(фото: Starsport)

Повезане вести

2 comments

Čiča05111952 сеп 1, 2021 at 14:01

Zar je moguće da u Srbiji nema bekova?
Dovedite dva najbolja beka iz naše lige

Reply
Podsetnik авг 31, 2021 at 21:04

Dajte Tosica jer je domaci provereno dobar igrac,,bez obzira na godine a uz sve to,covek bi igrao besplatno.Da li to Terza ne moze da se ugradi u transfer i da mu uzima deo od plate pa ga ne zeli u timu…

Reply

Leave a Comment