Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Последњи покушај договора Звезде и Олимпијакоса

Успешно је завршен посао са Ришаиром Живковићем, који у понедељак треба да постане и званично играч Црвене звезеде. То је само “половина” онога што је замишљено у клубу из Љутице Богдана.

Желе црвено-бели да појачају крила, како би могли да одлете у нокаут фазу Лиге Европе. На тим позицијама Дејан Станковић има проверене фудбалере попут Александра Катаија и Ел Фардуа Бена, али продаја Жељка Гаврића у Ференцварош и могући растанак са Филипом Фалком “тера” да се поново покуша ангазовање Николе Чумића.

Последње две недеље покушава се склапање посла са Олимпијакосом. И у Истанбулу после жреба су вучени потези на радном састанку, а предлог је позајмица до јуна са обавезним откупом у износу од 600.000 евра, плус проценти од даље продаје.

Прихватио је Чумић плату од 20.000 месечно, а у Атину је послат предлог договора уз џентлменску “молбу” да се клуб из Пиреја коначно одлучи у наредних неколико дана. Лоптица је у њиховим дворишту.

Узми или остави.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/uzmi-ili-ostavi-poslednji-pokusaj-dogovora-zvezde-i-olimpijakosa-305559/?fbclid=IwAR0clFLlRzrN28MgD786T7lbLhVS4HeVomQpnWtcqivUbT9mwg4QyovZf5w

Повезане вести

Leave a Comment