Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеТрансфери

Лендри Нноко у Басконији

Од завршетка претходне сезоне трајала је сага о Лендрију Нноку и где ће камерунски центар наставити каријеру. У једном моменту Камерунац је био близу потписивања уговора са минхенским Бајерном, али до договора није дошло. Затим се у причу укључила и шпананска Басконија, али је ова прича брзо отишла у заборав. Чинило се у последње време да ће Нноко ипак остати још годину дана на Малом Калемегдану, али коначно су све спекулације данас разјашњене.

Нноко је потписао уговор са шпанском Басконијом и очекује се да ће се наредних дана прикључити новим саиграчима. Шпански клуб је поводом постизања договора са камерунским кошаркашем објавио:

– „Басконија је додала мишиће и покретљивост у рекет у виду Камерунца који ће стићи у Басконију у наредних неколико дана како би се ставио на располагање Душку Ивановићу“, пише у саопштењу Баскије.

Лендри Нноко је претходне сезоне укупно одиграо 37 мечева у црвено-белом дресу и постигао је 29 поена, а најбоље партије пружио је у самом финишу сезоне када се и одлучивало о носиоцима трофеја. Како се сазнаје тренер Радоњић је имао жељу да Ннока задржи на Малом Каламегдану, али ће сада клуб морати да се окрене проналажењу других решења.

Повезане вести

Leave a Comment