Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiНајновијеОбавештењаФудбал

Бен није више странац

Фудбалер Црвене звезде Ел Фарду Бен постао је држављанин Србије и добио пасош наше земље.

Од старта нове сезоне, фудбалер са Коморских Острва имаће статус домаћег играча у Србији будући да је постао власник српског пасоша, сазнаје портал „РСБ“.

Тако је управа црвено-белих решила деликатно питање, будући да је у домаћем првенству број иностраних играча који су у истом тренутку на терену тренутно ограничен на четири.

Звезда у свом тиму има интернационалце попут Филипеа Фалка, Акесла Бакајока, Гелора Канге, Секуа Санога, те Лоија Дионија. Бен више не спада у ту групу, а оно што је такође одлична вест јесте што Александар Драговић има српски пасош и на том плану је Звезда убила две муве једним ударцем.

Када је реч о Бену, ово би могло да значи и да ће некадашњи члан Олимпијакоса остати у црвено-белом дресу. Својим партијама прошлих сезона, био је један од најбољих играча овог клуба и апсолутно је заслужан за успехе које су црвено-бели остваривали у претходном периоду.

Члан Црвене звезде је од 2018. године, одиграо је близу 130 утакмица и за то време учествовао код 45 погодака, што кроз асистенције, што кроз реализацију шанси у којима се нашао.

Повезане вести

Leave a Comment