Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеПрипремеФудбал

Звезда ТВ | Смехом против напора

У новој епизоди серијала Звезда ТВ имаћете прилику да видите како су изгледале двонедељне припреме у Аустрији, уз мноштво смеха и интересантних детаља које су пратиле рад наших фудбалера.

Да у Црвеној звезди влада феноменална атмосфера, сведочи и овај прилог из Аустрије, где су осим мукотрпног рада и физичких затевних утакмица, фудбалери нашег тима снимали и много емисија, а када је то тако, онда су смех и популарни „блуперси“ незаобилазан детаљ у свему. Имаћете прилику да видите Гордићеву „повреду“, доласке Дионија, Крстичића и Драговића, детаље са утакмице, Поповићеве утиске о новим лоптама, како су саиграчи збуњивали Панкова…

Ипак, да је акценат био на раду, говори чињеница да су изабраници Дејана Станковића на четири меча остварили три победе уз један реми. Такође, свкаодневно се тренирало по два пута, тако да је физичка припремљеност наших фудбалера дефнитивино на нивоу. У све то ћемо имати прилику да се уверимо 16. јула од 20 часова када отварамо сезону 2021/22 утакмицом против Војводине, а после тога следи низ мечева и верујмемо нових успеха.

The post Звезда ТВ | Смехом против напора appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment