Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Гаврић: „Упијамо савете стручног штаба“

Фудбалери Црвене звезде налазе се у Аустрији где се припремају за почетак сезоне, а млади играч нашег тима Жељко Гаврић сумирао је досадашњи део рада и осврнуо се на савете које црвено-бели добијају од шефа стручног штаба Дејана Станковића.

Почетак припрема је увек идентичан са високим интензитетом тренинга, радимо и на физичкој спреми и на тактици, тако да све иде у добром смеру. Када одрадимо тренинг снаге и пређемо на тактику, савет који свакодневно добијамо јесте да будемо фокусирани, јер тад већ осећамо умор и малаксалост, а веома је битно да током рада на тактици будемо усмерени на то – почео је Гаврић.

Није крио Гаврић да се у Аустрији тренира напорно, али и да сваки слободан тренутак користе за одмор.

– Прија нам када после напорних тренинга добијемо слободно поподне, искористимо га увек паметно да мало предахнемо.

Осврнуо се момак из Угљевика и на предстојеће европске квалификације, као и на утакмицу против Гак-а, те наредни дуел који нас чека када ћемо одмерити снаге са екипом Ариса.

Генерално је још увек рано да причамо о европској утакмици, тренутно смо фокусирани на следећи дан и следећу утакмицу, а о квалификацијама ћемо размишљати када за то дође време. Успешно је прошла прва провера, сутра нас чека меч са Арисом и биће још теже – подвукао је Гаврић.

Меч са Арисом неће бити одигран уз присуство публике, због мера које је прописала влада Аустрије везано за корона вирус.

The post Гаврић: Упијамо савете стручног штаба appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment