Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Ко је понудио 4,5 милиона за Мирка Иванића?

У разговору са представницима медија генерални директор нашег клуба Звездан Терзић открио је да је наш клуб недавно добио примамљиву понуду за најбољег играча Црвене звезде у тек окончаној сезони Мирка Иванића у висини од 4,5 милиона евра. Терзић је истакао да руководство нашег клуба није ни желело да разматра наведену понуду, јер је Иванић неопходан Звезди, али исто тако није ни желео да открије о ком клубу је реч.

Како „MaxBet sport“ ексклузивно открива једног од најбољих играча Србије хоће да купи руска Локомотива из Москве. Руси су имали сниматеља на првенственом дербију, када је играч из Бачког Јарка матирао Партизан.

Са квалитетима Иванића је добро упознат и шеф струке Марко Николић, а спортски сектор се, после неколико испраћених утакмица, одлучио на конкретан потез. Вагали су која сума треба да омекша црвено-беле, али у првом покушају нису добили зелено светло.

Ипак, су стрпљиви да сачекају и крај европских квалификација и покушају да договоре трансфер. Везиста има уговор до следећег јуна, а у Љутице Богдана хоће да понуде још две године сарадње.

Уложено је приликом доласка из БАТЕ Борисова 1,2 милиона евра и може да се заради три пута више. Ако се нађе адекватна замена Иванић ће стићи у вагон за Москву. Крајем лета можда уследи растанак…

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/ekskluzivno-otkrivamo-klub-je-ponudio-4-500-000-evra-za-ivanica-284772/?fbclid=IwAR0-f7EBJnWF1S8O_2Zq5QsVem1qwXEFEQsOEb8tOLcPuLLQ-_hsEuIMFFU

Повезане вести

1 comment

Delije Sever Ns мај 29, 2021 at 22:14

Samo vi odbijajte ponude,samo pazite da neprođete kao sa Lazovićem kad ste imali ponudu od 5miliona e pa je otišao za džabe i mnoge druge sad da ne nabrajam.Sve treba rasprodati kad se dobije konkretna i dobra ponuda i dovesti svežu krv,nemamo mi igrače tipa Mesija,Ronalda,Membapea da su toliko kvalitetni a ovi naši su u rangu manje više svi isti i zato naplati kad ti se ukaže šansa.

Reply

Leave a Comment