Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Мура одиграла за Звезду

Црвена звезда је завршила обавезе у првенству, прославила титулу, а сада је очекује последњи меч у сезони. То је финале Купа Србије са Партизаном, а након тога циљ црвено-белих је познат – УЕФА Лига шампиона!

Објављено је и колико би црвено-бели могли да приходују у случају да се пласирају у Лигу шампиона, а у ситуација је све боља када је наш клуб у питању.

Прва добра вест је да црвено-бели највероватније прескачу прво коло квалификација, пошто је ситуација у Премијер лиги таква да ће „погурати“ црвено-беле и дозволити им да не играју од старта. Потребно је само да Челси не испусти треће место у последњем колу.

А у суботу је дошла још једна одлична вест! У драматичном последњем колу словеначке лиге Мура је савладала Марибор на гостовању 3:1 и тако неочекивано узела титулу. Оба тима су завршила првенство са по 63 бода, али је Мура узела титулу и тако изборила квалификације за Лигу Шампиона.

Тим у коме наступа Станиша Мандић тако је из другог шешира за квалификације за друго коло „избацио“ Ференцварош, који ће сада бити носилац у другом колу.

Мађарски представник је био убедљиво најтежи противник којег је Црвена звезда могла да добије, а сада је црвено-белима пут много лакши.

Могући ривали у другом колу су Шкендија (Северна Македонија), Слован Братислава (Словачка), Динамо Тбилиси (Грузија), Жалгирис Виљнус (Литванија), Флора Талин (Естонија), Будућност Подгорица (Црна Гора), Каират Алмати (Казахстан), Омонија Никозија (Кипар), Рига (Летонија) и Линколн Ред Импс (Гибралтар).

(извор: novosti.rs)

Повезане вести

Leave a Comment