Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Одада отпутовао у Кенију

Четири кола пре краја шампионата црвено-бели су освојили шампионску титулу. Преостали дуели у првенству могли би послужити као припрема за финале Купа Србије које је на програму 25. маја, али и да неки фудбалери који су имали мању минутажу у досадашњој сезони покажу и докажу да тренер Дејан Станковић са правом на њих може да рачуна. Међутим, један од оних за које се очекивало да ће до краја шампионата више времена провести на терену ипак до краја шампионата неће понети црвено-бели дрес.

Наиме млади фудбалер пореклом из Кеније Ричард Одада који је још као тинејџер стигао у наш клуб где је играо прво за омладински тим, а потом се калио у Графичару стекао је право добијања српског држављанства, а сада је остало само да се одраде формалности и неопходна папирологија.

Да би све могло да се заврши до почетка сезоне 2021/22 Црвена звезда је младог везисту послала у Кенију да извади неопходну папирологију за добијање двојног држављанства. Ричард Одада је за ову сезону ослобођених свих обавеза и дужан је да се Дејану Станковићу и његовом стручном штабу јави на почетку припрема за следећу сезону.

Одада који је првом тиму прикључен пред зимске припреме нашег клуба овог пролећа забележио је два наступа у сениорском тиму црвено-белих. Он је одиграо 12 минута у сусрету против новосадског Пролетера, а нешто мање од 20 минута провео је на терену током сусрета против Младости из Лучана.

Повезане вести

Leave a Comment