Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбалФутсал

Црвено-бели испали из елитног ранга

Док год је постојао и трачак наде, веровали смо да се чудо може догодити. Међутим, након јучерашњег реванш меча баража за опстанак у српској футсал елити све је постало кристално јасно и показало се да су чуда, барем када је овосезонски футсал шампионат у питању, ипак у овом моменту недосањани сан.

КМФ Лозница град 2018 : КМФ Црвена звезда 8:0 (7:0)

Након тријумфа у Хали спортова „Ранко Жеравица“ на Новом Београду резултатом 1:4, трећепласирани тим овосезонске Друге Футсал лиге Србије, екипа Лознице града 2018, и у реваншу је остварила више него убедљив тријумф и сасвим заслужено послала прошлосезонског српског шампиона у нижи ранг.

Двоструки стрелци за велико славље у дворани „Лагатор“ били су Душан Ракић, Александар Ристановић и Стефан Кркобабић. Мрежу црвено-белих по једном су затресли Александар Миловановић и Марко Аврамовић.

Сезона 2020/21 у српском футсал спорту свакако ће ући у анале овог спорта пошто су у истој сезони елитни ранг напустили и актуелни шампион, наша Црвена звезда, али и екипа која је до сезоне 2019/20 суверено владала српским футсал спортом, екипа КМФ Економац из Крагујевца.

Дворана: „Лагатор“ у Лозници
Судије: Бојан Граовац, Милош Јоцовић и Бане Папишта
Стрелци: 1:0-Ракић 1`, 2:0-Миловановић 2`, 3:0-Ристановић 3`, 4:0-Кркобабић 5`, 5:0-Ракић 13`, 6:0-Ристановић 18`, 7:0-Аврамовић 20`, 8:0-Кркобабић 22`
Жути картон: Ростић (Лозница град 2018).
КМФ ЛОЗНИЦА ГРАД 2018: Г. МАКСИМОВИЋ, КРКОБАБИЋ, РАКИЋ, МИЛОВАНОВИЋ, АВРАМОВИЋ, Перић, Ристановић, Росић, С. Максимовић, Петровић, Крстић, Обрадовић.
КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: МЛАДЕНОВИЋ, БЛАГОЈЕВИЋ, ПЕТРОНИЈЕВИЋ, МИЛОСАВЉЕВИЋ, С. ЂУКИЋ, Н. Ђукић, Павловић, Ђого, Инајетовић.

(фото: futsalsrbija.com)

Повезане вести

Leave a Comment