Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Спреман нови двогодишњи уговор за фудбалског мајстора

Како преноси „MaxBet sport“ Црвена звезда је на прагу остварења великог посла и пре него што је трансфер пијаца званично и отворена. Добро је познат став свих у клубу да нити један од носилаца игре црвено-белих не може да напусти стадион „Рајко Митић“ пре окончања предстојећих квалификација, али очигледно се спортски сектор црвено-белих окреће и активностима којима би неке од носилаца игре задржали на Топчидерском брду и након наредног европског квалификационог циклуса.

Наиме, Црвена звезда је спремила Александру Катаију нови двогодишњи уговор чиме би овај фудбалски мајстор обавезао на верност нашем клубу до лета 2024. године. Како се наводи Катаји би новим уговором имао примања која би била већа у односу на она која тренутно има, а очекује се и да Катаи прихвати продужење уговора јер би добрим партијама у црвено-белом дресу, посебно у европским мечевима, могао себи да обезбеди у будућности још неки уносан уговор на старом континенту.

Повезане вести

2 comments

Bosko Stefanovic апр 30, 2021 at 18:49

Sta si bre krvavi navalio protiv togNikolica , pa on je jedan od najvrednijih igraca u zvezdi. decko ne staje! Cak i daje odlucijuce golove. mnogo si negativan. niko ti bre ne valja a Zvezda sve pobedi. Bas ovi igraci osvojise cetiri puta titulu i dalje si negativan! Dajbsredi se malo i dokazi da si zvezdin navijac, ovako nisi! Bas si preterao sa negativnim komentarima! A kad je Nikolic u pitanju on je jedan od boljih igraca u zvezd! Mozes samo da ga mrzis!

Reply
krvavi zvezdas-DE апр 30, 2021 at 15:03

OVO JE FANTASTIČNO..SVAKU ĆU TEKMU DOLAZITI IZ NEMAČKE DA GLEDAM MAJsTORA KAKVOG NISMO IMALI JOS OD DEJE SAVIĆEVIĆA..TOLIKO SAM SREĆAN DA NEMAM REČI DA OPISEM ali samo da nikada ne gledam nikolića..pristajem da platim zvezdi samo da ga moje oči ne vide onako kilavoh neznalicu

Reply

Leave a Comment