Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Врело лето пред нама, Звезда спрема страшан тим

Текућа сезона још није готова али предност на табели је таква да се шампањац већ хлади, и припрема се место за нови пехар у музеју. Такав развој ситуације омогућава челницима клуба да много раније крену са планирањем нове сезоне и склапањем екипе за предстојеће изазове.

Циљеви су јасни и високи, због ситуације са КОВИД-19, и свим што он носи наш клуб је остао без значајног прилива средстава и следеће сезоне Лига шампиона се поставља као јасан циљ, јер би на тај начин у многоме олакшали пословање и живот у клубу.

Свесни су Дејан Станковић и челници клуба да се овај тим мора надоградити за такав подухват и вредно су прионили послу не чекајући крај сезоне. Јасно су увидели где је и шта најпотребније, па су у том правцу и кренула деловања.

Одбрана је свакако део тима који ће претрпети највеће промене и реконструкцију, с’тим у вези Немањи Милуновићу је понуђен нови уговор и како се може чути све је договорено и Милуновић ће носити црвено-бели дрес и следеће две сезоне. Пре два дана је као бомба одјекнула вест да је Александар Драговић у Београду и да је дао начелан пристанак да командује Звездином одбраном следеће сезоне. Квалитет и искуство Драговића је било потребно екипи и сигурно са њим у тиму Црвена звезда је ближа зацртаном циљу. Остаје још питање левог бека да се реши, за сада се помињу две могућности, једна је Александар Коларов, а друга је неки странац са ЕУ пасошем, пошто се очекује од следеће сезоне да се ти играчи не воде више као странци.

Поред Драговића појавила се информација да је и Александар Пријовоћ у начелу договорен и да је пристао да предводи Звездин напад на нови поход ка Лиги шампиона. Наводно је остало још само да се реше ствари са његовим тренутним клубом али се не очекују ту већи проблеми и можемо очекавати да се и тај трансфер успешно реализује. Такође играч са великим реномеом и искуством и требало би да значајно помогне екипи Дејана Станковића следеће сезоне.

Још ће се видети ситуација око Дијега Фалћинелија, он је задовољио челнике клуба и спремни су да откупе његов уговор али под нешто другачијим условима од првобитно планираних , видећемо његовор одговор као и његовог клуба Болоње да ли пристају на услове Црвене звезде.

Ових дана се појавила још једна бомбастична могућност, ради се о Немањи Радоњићу. Како се може чути Херта не жели да продужи позајмицу, а Олимпик из Марсеја га не види у екипи ни за следећу сезону и расположени су да га поново уступе. Црвена звезда жели да искористи тренутак и врати брзоногог фудбалера и додатно оснажи тим. Можемо замислити каква би то била надоградња на већ постојећу екипу, Деки Станковић би имао још једно моћно оружје на крилу и могућност разних тактичких варијација, ако знамо да ту има већ Катаија, Бена, Фалка, Бакајока.

Из клуба је саопштено да одлазака битних играча неће бити бар до краја квалификација, а ту се пре свих мисли на Катаија, Иванића и Кангу, једини који имају зелено светло су Милош Дегенек, Његош Петровић, Вељко Николић и Милан Павков у случају адекватних понуда. За сада се као могућност доласка помиње и Ненад Крстичић, али на средини терена можемо очекивати нове играче само у случају евентуалних одлазака, не сумњамо да ће замене бити и више него достојне јер Звезда улази амбициозно у следећу сезону и пред нама су заисти врели дана када је у питању прелазни рок.

Садашњи састав Црвене звезде је врло квалитетан и уз играче који се помињу Лига шампиона би требало бити значајно ближа, и Дејан Станковић је зрелији и искуснији за једну сезону више и можемо се надати успешним и лепим стварима када је Црвена звезда у питању.

Повезане вести

1 comment

Delije Sever Ns апр 25, 2021 at 15:18

Deki nerazumem tvoje odluke nikako,prvenstvo osvojeno pa valjda treba dati pravu šansu sad Odadi i Bakojaku da vidimo dal su za Zvezdu ili da se pozdravimo sa njima a ne davati im šansu na 15mini onda komentarisati kako su imali 5 pogrešnih dodavanja,i sam znaš ako nekom nedaš šansu u kontinuitetu da nemožeš ni da znaš kakav je on igrač a sad je prava prilika za to.Jirku ste otpisali posle dva treninga a on dečko posle Radonjića najbrže krilo u Zvezdi.Ist tako i malog Radulovića ste otpisali iz vaših nekih hirova a zašto kad tad ćete morati dati odgovore a sad se dečko i razboleo.Morate da shvatite da zajedno nikako nemogu da igraju Katai,Ivanić i Falko,to igrači nisu za krila već su to igrači iza špica tj plejmejeri koji će da organizuju igru i da stvaraju šanse a ti ih Deki uporno guraš po krilima i pravis non stop greške i tako Zvezda nije ona vihorna kao što smo je navikli a navikli smo da gledamo Zvezdu brzu ultra brrzu po krilima sa jednim plejmejerom u sredini i špicom a ti sa pogrešnom dijagnozom po krilima sa Ivanićem,Kataiem i Falkom izgledamo jako sporo i nikako.Zato ostavi Falka a Ivanić i Katai su svoje u Zvezdi dostigli i na vreme ih prodati pošto svaka brža ekipa njih uštopuje.

Reply

Leave a Comment