Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаТрансфериФудбал

Пао договор, Драговић је Звездин

Црвена звезда је данас завршила први велики посао како би се што боље спремила за нову сезону и покушај уласка у Лигу шампиона. 

Данас је у Београду боравио Александар Драговић, фудбалер немачког Леверкузена, који се састао са директором Звезданом Терзићем и договорена је сарадња, он би у наредне три године требало да носи црвено-бели дрес.

Репрезентативац Аустрије у Црвену звезду долази као слободан играч пошто му на крају сезоне истиче уговор са бундеслигашем Бајером из Леверкузен.

Драговић је у својој каријери наступао за бечку Аустрију, Базел, Динамо Кијев, Лестер и Бајер. Ове сезоне је одиграо 25 утакмица за тим из Леверкузена.

Повезане вести

3 comments

Delije Sever Ns апр 24, 2021 at 00:16

Aleksandre 89…Brate Prijović ako dođe to će biti najači špic u poslednjih 20godina koji je zaigrao u Zvezdi.Prija je tip igrač kakav vape svecke ekipe.Jak,bezobrazan,brz,zna da igra,ljudina od čoveka ma sve ima za Zvezdu.Ali nam treba koje brzo krilo i bekove neka ekstre da pronađemo i potpisujem Ligu Šampiona odma a za prvenstvo da i ne govorim tu nam već 4 godinu nema ravnih a još minimum potpisujem uzastopne 3,4 titule.

Reply
Delije Sever Ns апр 22, 2021 at 22:55

Dobro nam došao veliki Zvezdašu!Kakav tandem štopera Milunović-Dragović.

Reply
Aleksandar 89 апр 23, 2021 at 22:57

Delije Sever Ns jos ako dodje Aleksandar Prijovic i jos neki igraci bice to onda top ekipa!!!!

Reply

Leave a Comment