Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбалФутсал

КМФ Црвена звезда на потпуно новом почетку

На старту пролећног дела сезоне КМФ Црвена звезда, и даље званични шампион Србије у футсалу, поражена је у Нишу од екипе Винтер спорта резултатом 3:0. И поред чињенице да су црвено-бели убедљиво поражени, сам податак да су уопште наставили такмичење свакако може да радује.

Пре петнаестак дана информисали смо јавност да се наш футсал клуб налази у изузетно тешкој ситуацији. Целокупан играчки кадар који је крајем претходне 2020. године представљао Србију у УЕФА Футсал Лиги шампиона, напустио је редове црвено-белих и готово да је сам опстанак клуба доведен у питање. Ипак, Црвена звезда је упела да склопи какав, такав састав, да настави такмичење и суштински за сада избегне најгоре.

Већ смо писали да је наш клуб напустило чак девет футсалера. Марко Перић је појачао екипу Лознице града 2018, Давор Поповић и Стефан Станојевић постали су играчи КМФ Нови Сад, београдски ФОН је у своје редове довео репрезентативног голмана Јакова Вулића, Миљан Радмановић је понео зелено-плави дрес екипе Земун Само право, у Нови Пазар преселили су се Лазар Милосављевић и Андрија Стојчевски, Лазар Маринковић појачао је крагујевачки Економац, а Стефан Босић од овог пролећа наступа за Коњарник.

Недосатак играчког кадра надомештен је довођењем чак 12 фудбалера. Нови чланови КМФ Црвена звезда постали су Марко Анђелковић (КМФ Српска), Мирослав Ђуричић (КМФ Бјанконери Београд), Денис Инајетовић, Лука Благојевић (КМФ Форум Вршац), Алекса Милосављевић, Страхиња Младеновић, Мирослав Петронијевић (КМФ Земун Само право), док Манојло Ребић, Владимир Пераловић, Никола Лончар, Владимир Ђилас, Недељко Ђурић до сада нису наступали нити за једну футсал екипу и до сада су се бавили фудбалом.

Повезане вести

Leave a Comment