Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Олимпијакос купује на „Маракани“

Прошло је неколико дана од почетка прелазног рока у већини земаља у Европи, а клубови полако вуку потезе. Криза изазвана коронавирус тресе многе, али већина очекује да од јуна буде све стабилније.

Тако Олимпијакос већ кује план да из другог покушаја доведе у Пиреј Његоша Петровића. Како сазнаје „MaxBet sport“ гигант из Грчке је спреман да капарише играча, а да се он на крају сезоне пресели у црвено-бели део Атине.

Током лета клубови нису успели да се договоре око обештећења, а према неким информацијама Олимпијакос није био спреман да испуни очекивања Звезде. Видећемо колико се ситуација променила после неколико месеци.

Са друге стране, за Петровића постоји интересовање још неких екипа из Европе, али се чека званична понуда у Љутице Богдана. Недавно су са стадиона “Рајко Митић” најавили да само у случају екстра услова млади играчи могу да напусте клуб. Можда Божић Бата ускоро закуца на врата, а продаја неког играча је потребна за мирнији живот до краја сезоне.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/maxbet-sport-saznaje-grci-kupuju-u-zvezdi-257015/?fbclid=IwAR3-RgLJac8lFB5Nt0LUthnktgLGfZo5Xo3P1v21E0rxvWr4fb3LDiuwqV0

Повезане вести

2 comments

MILOS RANKOVIC јан 8, 2021 at 19:20

NECU DA PISEM ZA NAJVECI PRAVOSLAVNI PRAZNIK ALI MORAM,PRVO POSTUJEM TO BRADSTVO NASIH NAVIJACA I OLIMPIJAKOSA,DRUGO NISTA VISE NEVEZUJE OVA DVA KLUBA,MOGU RECI CAK I NEPRIJATELJSTVO,UZELI SU NAM ISPRED NOSA RANDJELOVICA,CUMICA,A NAJGORE OD SVEGA POMAZU GROBARIMA I SALJU IGRACE KOD NJIH MARKOVICA,ZDJELARA,NAVIJACI OK,UPRAVA HOCES PETROVICA MOZE DESET MILIONA EVRA KOSTA,ISPLATA ODMAH,NECES NEMORAS,PETROVICA MOZES PRODATI I NA LETO ZA VECE PARE,TE GAZDE OLIMPIJAKOSA MRZE ZVEZDU I NJENO NAPREDOVANJE U EVROPI,HOCU DA PUKNU ZBOG ZVEZDE,ZVEZDA JE BILA I BICE VECI KLUB OD OLIMPIJAKOSA UVEK

Reply
Veteran Sever јан 10, 2021 at 18:16

I Olimpijakos i njeni navijači su bagra!!!! Eto!!

Reply

Leave a Comment