Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Павков на мети два грчка клуба

Ричмонд Боаћи ће по свему судећи као слободан играч да напусти Црвену звезду, а очекује се да током јануара у иностранство оде Милан Павков.

Како сазнаје „MaxBet sport“, о Милану Павкову се рапситују два клуба из Грчке. Први је Арис који је летос са Маракане пазарио Матеа Гарсију. Тиму из Солуна је потребан нападач разбијач у борби за титулу са Олимпијакосом. Помиње се и могућа трампа по којој би штопер Линџи Роуз кренуо пут Београда, а Арис би доплатио још нешто новца за момка из Бегеча.

Други клуб који се интересује је Астерас Триполи. Реч је о клубу који је тренутно на шестом месту Суперлиге Грчке. Тренер овог клуба је наш Милан Раставац који је са нападачем радио у дресу Радничког из Ниша када је овај био један од најбољих стрелаца Суперлиге Србије. Астерас је спреман да на шест месеци позајми снажног нападача, а касније га откупи од Црвене звезде.

Такође, у игру би могли да се укључе Турци. Звезда наводно тражи минимум милион евра, јер 30 посто новца припада нишком Радничком. Питање је да ли је изводљиво да Црвена звезда добије велики новац за Милана Павкова.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-dva-grcka-kluba-zovu-pavkova-turci-ponovo-u-igri-254370/?fbclid=IwAR1g8Pe7THniTC6wdP3VGwdvpdtCff_NIQBLxo6pQkM5dOX3bkG5JUwMFfY

Повезане вести

2 comments

Delije Sever Ns дец 25, 2020 at 00:40

Bio je niko i ništa,igrao za džeparac,skoro da je napustio fudbal,bog mu dao Radnički iz Niša da ode tamo eksplodirao,Zvezda ga uzela preko posrednika,bio na ivici da bude 25 igrač u Zvezdi,u nedostatku centarfora u Zvezdi morao pošto poto da dobije šansu u kvalifikacijam za Lš,dao par golova i to ga je i zadržalo da bude rezervna opcija.Desio mu se Salcburg gde je bio jedan od junaka,par golova u prvenstvu,došao slavni Liverpul,postao junak,heroj nacije,Srbije,Severa,Zvezde…karte mu se otvarale da bude igračina,da bira klub u evropi i svetu,da ima milionske ugovore a on dočekao da neigra,da se zapusti,da ide iz Zvezda u tamo neke leve klubove za koje niko nikad nije čuo.E tako vam je kad iz ničega i praznog džepa doćete u veliku Zvezdu,napunite dzepove sednete u džipa a zaboravite pre toga da niste imali ni za gracki prevoz i umislite da ste sa par golova i nekoliko utakmica umislili da ste Mesi,Ronaldo…okupite društvo,devojke,Zvezda igra a on na Begečkoj jami cuga i baš ga briga za sve sa par hiljada eura u džepu misli da se sa tim parama moze kupiti ceo svet.Tako je to kad poletite brzo i kad neznate da se nosite sa slavom,slava brzo prode,pare se potroše i onda za 2,3 godine se vratite u opštinsku ligu u njegov Begeč praznih dzepova da igrate za ručak i džeparac i onda se lupate o glavu e glavo jedna luda šta uradi a mogao sam biti slavan.Život prođe mnogi njegovi drugovi napravili i zaradili za života a on se vratio kući sa tatom da radi na njivi.Ovo sve pišem pošto ga dobro znam i žao mi je samo što je imao sve u životu da uspe u Zvezdi a otiće iz Zvezde kao La parla,Žander,Kanjas…E glavo luda,tako vam je to kad se opanak potpapuči a nezna to sve da iznese na leđima.Kad pare potroši neće biti ni drugara oko njega ni devojaka ni nikoga i ostaćemu samo sećanje da je mogao biti grof a ostao običan je čovek i neprimetan.Svu sreću mu želim ali tako je odabrao.

Reply
Dragan дец 25, 2020 at 16:19

Lepo si ovo napisao…samo ima jedna „kvaka“. Zvezda ga nije pustila , znači KLUB GA NIJE PUSTIO u decembru 2018 za 1.700.000e Zvezdi i njemu godišnji ugovor 1.100.000. Terzi i Mrkeli se učinilo malo tih 1.700.000, jer Radničkom ide 25%…i tako su zeznuli i Pavkova i klub. Posle toga su ga poslali u Kinu i hteli da ga izvaraju: REKLI MU DA ĆE IMATI milion evra po sezoni, a na licu mesta Kinezi mu tekli da ce mu plata biti 400.000e!! Čovek išao po ugovor od milion evra(klubu i Tončevu ukupno 1.500.000), a tamo mu rekli „Beži bre, koji tvoji milion evra. Moze 400.000“.I Pavkov puko od muke i besa. Izgubio se jer ga je klub zeznuo!!! Kolko znam…letos jedno vreme nije hteo ni da trenira, a ako je tačno da mu Zvezda duguje 7 plata i premije u ukupnoj visini od 320.000e…onda je razumljivo što je Pavkov prolupao. Na žalost.

Reply

Leave a Comment