Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКонференције за медијеКошаркаНајновије

Обрадовић: „У евролигашким утакмицама мора да се буде паметан“

Кошаркаши Црвене звезде мтс поражени су у Минхену од екипе Бајерна резултатом 74:59 у сусрету који је у многоме подсећао на претходни евролигашки сусрет у Русији против Химкија. Пуних 30 минута игре екипе су се смењивале у вођству да би у последњој деоници уследио несхватљив пад у игри и противник је стизао до убедљивог тријумфа.

Након сусрета у „Ауди Дому“ тренер Саша Обрадовић је изјавио:

– „Имали смо своје шансе, али као и у многим евролигашким утакмицама, мора да се буде паметан. Против Химкија смо пустили противника, против Жалгириса фаулирати или не, сада опет… Офанзивно у последњој четвртини нисмо били прецизни, нисмо доносили добре одлуке, а на другој страни терена нисмо добро користили фаулове“, истакао је Обрадовић и додао:

– „Искусна екипа попут Бајерна то може да осети. Ако могу да дају кош, неће шутирати споља, ући ће у рекет, на линију пенала. У тим ситуацијама проналазили су отворене саиграче. Ми смо у процесу учења, људи дефинитивно морају да се прилагоде на други ниво кошарке“.

Црвено-беле веч у недељу 8. новембра очекује гостовање у Словенији екипи Копер Приморска, а 11. новембра следи и гостовање у Лиону када је на програму заостали евролигашки сусрет са екипом ЛДЛЦ АСВЕЛ Вилербан.

Повезане вести

4 comments

Veteran Sever нов 8, 2020 at 14:56

Hajde Sale ne lupaj! Ekipa ti od utakmice sa Megom izgleda ko razbijena vojska, a ti kao neki pijani vojskovodja koga niko ne slusa. Otrezni se, brate Sale!!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 7, 2020 at 19:45

lepo kažeš da treba biti pametan.a ti si za sada lud sa tvojom privatnom firmom

Reply
Dragan нов 8, 2020 at 11:06

Sasa Obradovic zvani Terza. Da li ima 15 ili 20 % od ugovora od svih ovih crnaca u nasoj ekipi? Ili mozda kod onog Terija ima i celih 30 %…To je pitanje svih pitanja! Sve se nadam da to nije istina. Ako je istina – stidi se Sale!!!!!

Reply
Tijano нов 7, 2020 at 16:42

Sake brate… a i ti vodiš ekipu ko Alimpije… jbt, ne mogu kao trenera da te prepoznam. Zapitam se: jesi li to ti ili se neko maskirao u tvoj lik!?

Reply

Leave a Comment